Ο Σακίλ Ο’ Νιλ μοίρασε 1.000 PlayStation 5, Nintendo Switch και ποδήλατα σε μαθητές δημοτικού σχολείου

ΟΣακίλ Ο’ Νιλ έχει μεγάλη καρδιά. Συχνά εμφανίζονται ειδήσεις που καταγράφουν το φιλανθρωπικό του έργο και πώς βοηθάει εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Αυτές τις μέρες τη γενναιοδωρία του γνώρισαν και παιδιά δημοτικού σχολείου στην Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Ο άλλοτε σούπερ σταρ του μπάσκετ, νυν σχολιαστής αγώνων του NBA στο τηλεοπτικό δίκτυο TNT, αποκάλυψε πως επισκέφθηκε δημοτικό σχολείο στην πόλη ΜακΝτόνα και έκανε δώρα στους μαθητές για να περάσουν τις γιορτές.

«Τα παιδιά έκλαιγαν, ήταν χαρούμενα, αυτό είναι όλο το νόημα», δήλωσε ο «Μεγάλος Αριστοτέλης», ο οποίος μοίρασε σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών 1.000 PlayStation 5, Nintendo Switch και ποδήλατα.

Ο σέντερ που έλαμψε με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς και των Μαϊάμι Χιτ κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα NBA στην πλούσια καριέρα του, αποκάλυψε επίσης πως θεωρεί πολύ σημαντικό το να κάνει δώρα «σε “αδικημένα” παιδιά τα οποία, μεγαλώνοντας, δεν έχουν τόσα πολλά. Κι εγώ όσο μεγάλωνα δεν είχα πολλά. Οι γονείς μου, όμως, με δίδαξαν πάντοτε να προσφέρω στην κοινότητα. Μου έμαθαν την αξία του να βοηθάς αυτούς που το έχουν ανάγκη. Όσο βρίσκομαι, λοιπόν, στην Γη, θα προσπαθώ πάντα να είμαι βέβαιος πως τα παιδιά παίρνουν καλά παιχνίδια. Και δεν πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό… τρικ».