Ο… Σαίξπηρ στο International School of Paphos

Ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, το «Όνειρο Θερινής Νυκτός», ανέβασε πρόσφατα το International School of Paphos, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η παράσταση ήταν μια υπερπαραγωγή, αφού σ’ αυτήν συμμετείχαν 40 μαθητές, μεταξύ των οποίων και κάποιοι απόφοιτοι του Σχολείου. Σημαντική λεπτομέρεια της παράστασης ήταν ότι δόθηκε μια μοντέρνα εκδοχή του έργου, η οποία συμπεριλάμβανε συμμετοχή των θεατών, χορό και τραγούδι.

Οι θεατές απόλαυσαν την παράσταση αφού τους χάρισε άφθονο γέλιο και τους βοήθησε να περάσουν πολύ ευχάριστα την βραδιά τους, ανακαλύπτοντας μάλιστα πολλά κρυφά ταλέντα μεταξύ των μαθητών του ISOP!

Φωτογραφίες: Στιγμιότυπα από την παράσταση

sekspir pafos

DSC_0611
To International School of Paphos (ISOP) συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια από την ίδρυσή του. Από το 1987 παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, δίνοντας προσοχή στον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Το ISOP είναι εγγεγραμμένο ιδιωτικό σχολείο και προσφέρει όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης από το νηπιαγωγείο μέχρι το Λύκειο (A Levels).

Το πρόγραμμα του σχολείου αν και είναι βασισμένο στο αγγλικό πρόγραμμα, είναι παράλληλα διαμορφωμένο ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες Κυπρίων, καθώς και παιδιών από άλλες χώρες.

Οι εγκαταστάσεις του σχολείου αποτελούνται από κεντρικά κλιματιζόμενες αίθουσες, τέσσερα εργαστήρια επιστήμης, δύο αίθουσες ηλεκτρονικών υπολογιστών, διαδραστικούς πίνακες, υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.