Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο ξανά σε ρόλου μαφιόζου σε ξεκαρδιστική διαφήμιση..! (Video)

Είτε υποδύεται τον μαφιόζο σε «σοβαρές» ταινίες (Goodfellas, The Untouchables) είτε σε κωμωδίες (Analyze this), ο Ρόμπερτ ντε Νίρο είναι πάντα απολαυστικός στον ρόλο του εγκληματία.

Κάτι στην φωνή του, στον απειλητικό τρόπο που κοιτάζει τα υποψήφια θύματά του και στην επιβλητική στάση του σώματός του, τον καθιστά άκρως πειστικό σε αυτό το είδος των ρόλων.

Στο νέο διαφημιστικό της εταιρείας αρτοσκευασμάτων Warburtons, ο ηθοποιός θρύλος υποδύεται για μία ακόμη φορά τον ρόλο του Νεοϋορκέζου μαφιόζου, ο οποίος «αναλαμβάνει δράση» όταν μαθαίνει ότι οι πωλήσεις των μπέιγκελ της εν λόγω βρετανικής εταιρείας έχουν εκτοξευθεί στα ύψη.

Έχοντας καταστρώσει ένα σχέδιο για το πώς μπορεί η «φαμίλια» του να «εκτοπίσει» τους διάσημους αρτοπαρασκευαστές, ο Ντε Νίρο ταξιδεύει στο Μπόλτον της Βρετανίας, επισκέπτεται το γραφείο του ευγενέστατου διευθυντή της Warburtons και τον προειδοποιεί για τα επόμενα βήματά του, προσπαθώντας παράλληλα να τον εκφοβίσει!

Το σχέδιο του «μαφιόζου» Ντε Νίρο περιλαμβάνει αρκετές πρακτικές του υποκόσμου, όπως τα… «ντου» σε σούπερ μάρκετ ώστε η μάρκα Walburtons να εξαφανιστεί από τα ράφια, και να αντικατασταθεί από τα ψωμάκια «Goodbagels» (Όπως… Goofdellas) αλλά και την βραδινή… «ταφή» του ανταγωνιστικού προϊόντος.

Μετά από ένα μοντάζ σκηνών που δείχνει τι θα ακολουθήσει, σύμφωνα πάντα με το σχέδιο του Ντε Νίρο, ο διευθυντής της Warburtons είναι πλέον σίγουρος ότι μιλάνε για σενάριο ταινίας. Έτσι αποφασίζει να ρωτήσει τον «μαφιόζο» πώς τελειώνει το «φιλμ», για να λάβει την λακωνική και άκρως… απειλητική απάντηση: «Άσχημα».