Ο Ρονάλντο αγόρασε διαμέρισμα 15 εκατομμυρίων ευρώ στον ”ΦΙΛΟ” του…!

Ο Ρονάλντο κατάθεσε αγωγή κατά του μεσιτικού γραφείου επειδή δημοσιοποίησε ότι δώρησε το διαμέρισμα αξίας 15 εκατ. ευρώ στον φίλο του…

11

Για μια ακόμα φορά η «στενή» φιλία του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μαροκινό kickboxer Μπαντρ Χάρι απασχολεί τον Τύπο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun το ιταλικό μεσιτικό γραφείο Proto Enterprises ισχυρίζεται ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αγόρασε πρόσφατα ένα ρετιρέ στον Trump Towers, στη Νέα Υόρκη, που ανήκει στον αμφιλεγόμενο Ντόναλντ Τραμπ.

22

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του μεσιτικού γραφείου, το οποίο ανήκει στον Ιταλό μεγιστάνα ακινήτων Alessandro Proto, ο ποδοσφαιριστής μέσω του γραφείου αγόρασε ένα ξενοδοχείο στο Μονακό και το ρετιρέ στον Trump Towers στο κέντρο του Μανχάταν, το οποίο έχει αξία 15 εκατ. ευρώ και το έκανε δώρο στον φίλο του Μπαντρ Χάρι, τον οποίο επισκέπτεται πολύ συχνά με το ιδιωτικό του τζετ στο Μαρόκο. Μάλιστα, πριν μήνες τα συχνά ταξίδια του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή στην αφρικανική χώρα και οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Μπαντρ Χάρι στο διαδίκτυο με τον Ρονάλντο στην αγκαλιά του, έδωσαν τροφή για σχόλια στον Τύπο και η σχέση των δύο αντρών χαρακτηρίστηκε λίγο παραπάνω από «φιλική».

33

Το δημοσίευμα της Sun αναφέρει ότι οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή διαψεύδουν την αγορά του πολυτελούς ρετιρέ στο Μανχάταν και το μεσιτικό γραφείο κατέθεσε αγωγή ύψους 10 εκατ. ευρώ εις βάρος του ποδοσφαιριστή για δυσφήμηση ενώ με ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει ότι ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής αγόρασε πράγματι το ρετιρέ και το δώρισε στον Χάρι αλλά δεν περίμενε ότι το μεσιτικό γραφείο θα δημοσιοποιήσει το γεγονός. Το Proto Enterprises ισχυρίζεται ότι ήταν υποχρεωμένο να αναφέρει την αγορά του Ρονάλντο στις αμερικανικές αρχές, αφού εξαιτίας της αυστηρής νομοθεσίας στις ΗΠΑ δεν είχε άλλη επιλογή.

«Έχουμε υποστεί συκοφαντία και είμαστε θύματα ψευδών πληροφοριών από τον ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχουμε ζητήσει αποζημίωση 10 εκατ. ευρώ. Αυτό συνέβη όταν δηλώσαμε στις αρχές των ΗΠΑ την αγορά διαμερίσματος από τον ποδοσφαιριστή το οποίο δώρισε στον Μαροκινό φίλο του Μπαντρ Χάρι», αναφέρει η ανακοίνωση του μεσιτικού γραφείου.