Ο πυγμάχος τον σκότωσε για 700 ευρώ

Πυγμάχος, ομογενής από το Γκρόζνι της Τσετσενίας είναι ο 39χρονος που κλήθηκε να εκτελέσει χρέη μπράβου σε εστιατόριο στην Ομόνοια και σκότωσε τελικά με γροθιές και κλωτσιές έναν 28χρονο οικογενειάρχη. Το θύμα είχε συνοδεύσει στο εστιατόριο μαζί με έναν γνωστό του μια κοπέλα, φίλη εκείνου, για να ζητήσει τα δεδουλευμένα που της χρωστούσε ο εστιάτορας.
Φορώντας γάντια μηχανής που είχαν στο εσωτερικό μέταλλο, ο 39χρονος επιτέθηκε με μανία στον 28χρονο πατέρα ενός ανήλικου παιδιού Τάσο Ντούπη και τον χτύπησε με απίστευτη βαρβαρότητα στο πρόσωπο και στο κεφάλι, με γροθιές και κλωτσιές. Ακόμη και όταν από τα βαριά χτυπήματα ο 28χρονος κλονίστηκε και σωριάστηκε στο πάτωμα ο μπράβος δεν σταμάτησε.
Για 700 ευρώ, όσα ήταν τα μεροκάματα που χρωστούσαν στην εργαζόμενη, στήθηκε το συγκλονιστικό αυτό σκηνικό βίας σε ένα εστιατόριο – ψητοπωλείο με ινδικά φαγητά στην οδό Γερανίου, στην Ομόνοια, προχθές το βράδυ. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν περιπολία, μόλις ειδοποιήθηκαν για το αιματηρό επεισόδιο, έσπευσαν και συνέλαβαν τον δράστη της στυγερής δολοφονίας, ενώ αργότερα αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών συνέλαβαν τον 43χρονο διαχειριστή του καταστήματος.

Τραγική σύμπτωση. Μια τραγική σύμπτωση έστειλε τον Τάσο Ντούπη στα χέρια του πυγμάχου – δολοφόνου. Ο 28χρονος οικογενειάρχης διέμενε με τη σύζυγό του και το ηλικίας δυόμισι ετών κοριτσάκι τους στο Μαζαράκι Ηλείας και εργαζόταν σε αποθήκη της ΕΑΣ Αμαλιάδας. Είχε έρθει στην Αθήνα για να συνοδεύσει τον πεθερό του που επρόκειτο να χειρουργηθεί. Στη συνέχεια συναντήθηκε με έναν γνωστό του. Την ώρα που συζητούσαν εμφανίσθηκε μία φίλη του γνωστού του, η οποία τους είπε για τα χρήματα που της χρωστούσε ο πρώην εργοδότης της. Εργαζόταν ως λαντζιέρισσα, απολύθηκε, αλλά δεν είχε πληρωθεί. Οι δύο φίλοι προθυμοποιήθηκαν να τη συνοδεύσουν για να ζητήσει την καταβολή των χρημάτων της. Μόλις πήγαν στο εστιατόριο ειδοποιήθηκε ο διαχειριστής (ένας 43χρονος Ελληνας) και αντί για απάντηση πήρε τηλέφωνο τον πυγμάχο για να «αντιμετωπίσει» την κατάσταση.
Ενας Ινδός φαίνεται στα χαρτιά ως ιδιοκτήτης του εστιατορίου όπου έγινε η δολοφονία. Στην περιοχή αποφεύγουν να μιλήσουν για το συγκεκριμένο κατάστημα και χθες έλεγαν ότι τους έκανε εντύπωση ότι κάθε λίγους μήνες άλλαζαν ιδιοκτησία και υπάλληλοι.
Η έρευνα της Ασφάλειας επικεντρώνεται στον πυγμάχο καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να τον χρησιμοποιούσαν και άλλοι για «δουλειές» στην περιοχή. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίσθηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα και ότι το θύμα τον προκάλεσε και του επιτέθηκε.