Ο ΠτΔ άκουσε τα Κάλαντα από την Αστυνομία, την ΕΛΔΥΚ και την Εθνική Φρουρά

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ Νίκος Χριστοδουλίδης άκουσε σήμερα τα Κάλαντα από τις φιλαρμονικές της Αστυνομίας, της ΕΛΔΥΚ και της Εθνικής Φρουράς.

Απευθυνόμενος στα μέλη της Αστυνομίας και της Εθνικής Φρουράς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές το Νέο Έτος με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Απευθυνόμενος στα μέλη της ΕΛΔΥΚ, που τραγούδησαν Κάλαντα από όλο τον Ελληνισμό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «θέλω να σας ευχαριστήσω και να σας ζητήσω να μεταφέρετε και στους συναδέλφους σας που βρίσκονται και αυτοί με εσάς μακριά από τις οικογένειες σας στο πλαίσιο των Συνθηκών Εγκαθίδρυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, αποδεικνύοντας στην πράξη με την παρουσία σας τον σεβασμό στην κυριαρχία, στην ανεξαρτησία και στην εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η παρουσία σας από της ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας το 1960 στέλνει και το μήνυμα ότι η Κυπριακή Δημοκρατία, παρά τις προκλήσεις, παρά τα προβλήματα, παρά τους εξωτερικούς εχθρούς, είναι εδώ και θα παραμείνει. Είναι εδώ πλέον μέλος της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας συνεισφέροντας μέσα από τις δράσεις της στη διασφάλιση συνθηκών σταθερότητάς και ασφάλειας στην περιοχή. Μια περιοχή που αυτό το διάστημα υποφέρει από ένα πόλεμο».