Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Πρίγκηπα Κάρολο

Στο περιθώριο της συμμετοχής του στη Σύνοδο της Κοινοπολιτείας, που πραγματοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα έχει σήμερα το βράδυ συνάντηση με τον Πρίγκιπα Κάρολο, στο Γραφείο του Πρίγκιπα, στο Λονδίνο.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στη δεξίωση που παραθέτει προς τιμή των συνέδρων, η Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Τερέζα Μέι.

Στο περιθώριο της δεξίωσης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με την Πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας κα Jacinda Ardern.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθίσει σε δείπνο που παραθέτει η κα Μέι προς του αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων των χωρών μελών της Κοινοπολιτείας και τις συζύγους τους.

Νωρίτερα σήμερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού κ. Κιτάκ Λιμ.

Αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στην επίσημη τελετή έναρξης των εργασιών της Συνόδου της Κοινοπολιτείας και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας κ. Malcolm Turnbull.