Ο Πρόεδρος ενημέρωσε αντιπροσωπεία της ΕΣΗΕΑ για Κυπριακό και ενεργειακά

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο αντιπροσωπεία της Ενωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) ,την οποία  ενημέρωσε μεταξύ άλλων για το Κυπριακό και τα ενεργειακά θέματα.

Μετά τη συνάντηση η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου δήλωσε πως ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις πρωτοβουλίες της ΕΣΗΕΑ, η οποία πριν από δέκα χρόνια υιοθέτησε το νηπιαγωγείο, το δημοτικό και το γυμνάσιο του Ριζοκαρπάσου και το 2000 το σχολείο του Φαρμακά.

“Τονίσαμε στον Πρόεδρο ότι παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες θα βρισκόμαστε πάντα εδώ για να στηρίζουμε τα παιδιά μας, να τα αγκαλιάζουμε και να τους δείχνουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα αγαπάνε, ότι δεν είναι μόνα τους εκεί που ζούνε”, ανέφερε η κ. Αντωνιάδου.

Ο Πρόεδρος της Ενωσης Προσωπικού Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ) Μάρκος Γκανάς είπε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τα άλλα θέματα της Κύπρου, όπως και για τα ενεργειακά θέματα. “Τον ευχαριστούμε πολύ. Μας τα εξήγησε πάρα πολύ καλά”, είπε ο κ. Γκανάς.