Ο ποπ σταρ Justin Bieber προκαλεί και πάλι

Ο Καναδός ποπ σταρ Justin Bieber προκάλεσε πάλι με σχόλιο του για την Αννα Φρανκ στη διάρκεια επίσκεψής του σε μουσείο αλλά και στο σπίτι όπου κρυβόταν η οικογένεια της νεαρής Εβραίας στο Αμστερντάμ.

Οι ίδιες οι αρχές του μουσείου έσπευσαν πάντως να τον υποστηρίξουν κάνοντας λόγο για “αθώο σχόλιο”.

Ο Bieber στη διάρκεια επίσκεψής του έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών “Ελπίζω η Αννα Φρανκ αν ζούσε να ήταν μια `Βelieber` “,όπως αποκαλούνται οι θαυμαστές του , κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομά του (Bieber-Belieber).

To σχόλιό του προκάλεσε οργίλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις αρχές του μουσείου να τον υποστηρίζουν κάνοντας λόγο για αθώο σχόλιο. Η εκπρόσωπος του μουσείου δήλωσε ότι ο νεαρός τραγουδιστής ξεναγήθηκε για πέραν της μιας ώρας στο σπίτι-κρυψώνα και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Αννα Φρανκ και την ιστορία της.

Ο νεαρός ποπ σταρ που βρίσκεται για περιοδεία στην Ευρώπη έχει προκαλέσει σειρά επικριτικών σχολίων στο twitter και στο facebook πρόσφατα καθώς ήταν συνεχώς αργοπορημένος στις συναυλίες του, έστηνε τους φωτογράφους και τους επιτίθετο ενώ στο αεροδρόμιο του Μονάχου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει ένα μαϊμουδάκι που είχε για κατοικίδιο καθώς δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα.