Ο Πολάκης τα «έχωσε» και στην Αρβελέρ: Η κυρία πρύτανης δήλωσε υποταγή στο Μητσοτάκη

Σφοδρή επίθεση εναντιον της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ εξαπέλυσε ο αναπλ. υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή συνέντευξή της βυζαντινολόγου και πρύτανη του Πανεπιστημίου της Σορβόννης όπου, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Όταν στέλνουμε στο Ευρωκοινοβούλιο ανθρώπους που δεν ξέρουν όχι μόνο τι είναι η Ευρώπη και πώς δουλεύει αλλά ούτε μία ξένη γλώσσα, η αναξιοπιστία της πολιτικής μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Όταν στέλνουμε στο Εθνικό Κοινοβούλιο Πολάκηδες συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Όταν διοικούν οι ανίκανοι, φταίνε οι ικανοί».

«Είπε η κυρια Πρύτανης που έχει δηλώσει “υποταγή ” στον Κυριάκο Μητσοτάκη από το Νοέμβρη του ’15 και με ποίημα μαλιστα…αφού είχε στηρίξει και το «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα για να μας σώσει», σχολίασε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«ΌΛΕΣ οι εφεδρείες του συστήματος στη μάχη για να βγει ο Κυριάκος…», συνεχίζει ο αναπλ. υπουργός Υγείας στην αναρτησή του για την κυρία Αρβελέρ.

«Με ξέρατε και χθες κυρία Πρύτανης όσον αφορά τη μόρφωση, τις σπουδές μου, τους βαθμούς μου, τη δουλειά μου ως γιατρός;; Διαβάσατε τι έχουμε καταφέρει 4 χρόνια στο χώρο της δημόσιας υγείας που παραλάβαμε σε

αποσύνθεση ή ενημερώνεστε μόνο απο τα ρεπορτάζ των σταθμών Σκαι και Σταρ; Ή μήπως έχετε τυφλωθεί απο τα πτυχία και την αισθητική των κυρίων Γεωργιαδη, Μπογδάνου, Αϊβαλιώτη κλπ κλπ;;;;

ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ Ω ΕΤΑΧΘΗ… Ο λαός θα αποφασισει ποιος θελει να τον κυβερνήσει .Αυτα και ΤΕΛΟΣ», έγραψε ο αναπλ. υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, για την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ.