Ο Παν.συ.φι Ανόρθωσις κάνει έκκληση για βοήθεια

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου, διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή, στις 19:00, στον κεντρικό Σύνδεσμο «Χριστάκης Φωτίου», στη Λάρνακα, παγκύπριο πάρτι με όλα τα έσοδα να διατεθούν αποκλειστικά ως οικονομική βοήθεια για το έκτακτο περιστατικό υγείας της 18χρονης Διαμάντως Γεωργίου.

«Μαζευόμαστε ανά το παγκύπριο να δώσουμε την ελπίδα σε ένα μικρό κορίτσι να συνεχίσει να ονειρεύεται όπως όλοι μας σ’ αυτή την ζωή. Η τιμή θα είναι €15 με απεριόριστο ποτό. Όλοι μαζί για μια ανθρώπινη ζωή», αναφέρει ο Σύνδεσμος, σε ανακοίνωση του.

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ευχαριστεί όσους έδειξαν ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας στιγμή της έκκλησης του.

«Αρκετός κόσμος θέλησε να μάθει περισσότερα, από ιδρύματα μέχρι και φιλάθλους άλλων ομάδων. Αυτό που είχαμε τονίσει από την χθεσινή μας ανακοίνωση ήταν πως στα θέματα υγείας δεν υπάρχει «χρώμα». Επίσης δεν υπάρχει θέμα ποιος και γιατί αλλά ένα μεγάλο πρέπει», προσθέτει.

Ο τραπεζικός λογαριασμός ο οποίος θα μπορεί να καταθέσει ο κόσμος την οικονομική του βοήθεια βρίσκεται στην ΣΠΕ ΜΑΚΡΑΣΥΚΑΣ(Λ/κας – Επαρχίας Αμμοχώστου) και το IBAN είναι: CY12 0070 4930 0000 0000 2336 6250.

Τέλος, για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ο κόσμος μπορεί να αποταθεί στον αριθμό 96-418966.