Ο Παναθηναικός πανηγύρισε το νταμπλ

Παρέα με τους φίλους του ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε, στη γιορτή που στήθηκε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, την κατάκτηση του νταμπλ για το 2013!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έδωσαν βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσουν μαζί με τη ομάδα, τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο την κατάκτηση του νταμπλ για τη φετινή σεζόν, αλλά και να αποχαιρετήσουν έναν παίκτη σημαία για τους «πράσινους», τον Κώστα Τσαρτσαρή.

Το γήπεδο είχε φορέσει τα καλά του. Η ομάδα παρουσιάστηκε όπως της άρμοζε με τον κόσμο να την αποθεώνει και τους Διαμαντίδη, Πεδουλάκη και Αλβέρτη να κερδίζουν την μερίδα του λέοντος στο χειροκρότημα, ενώ ακολούθησε δεκάλεπτο οικογενειακό διπλό.

Από τη μία οι… άσπροι Σχορτσανίτης, Μπράμος, Διαμαντιδης, Γκιστ, Γκουίν, Ξανθοπουλος και Χαραλαμποπουλος και από την άλλη οι… πράσινοι Κάρι, Ματσιούλις, Διαμαντάκος, Ούκιτς, Λάσμε, Τσαρτσαρής, Γιαννόπουλος και Σκορδίλης. Διαιτητές οι συνεργάτες του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του «τριφυλλιού». Άμυνες… δεν υπήρχαν, υπήρχε όμως πολύ θέαμα με τους Λάσμε και Σόφο να σκοράρουν από τα 6.75, τον Τσαρτσαρή να αναλαμβάνει ρόλο πλέι μέικερ, τους… κοντούς να καρφώνουν και τους ψηλούς να οργανώνουν και να σουτάρουν κατά βούληση!