Ο Ομπάμα δεν άφησε κανένα ήσυχο με τις ”φαρμακερές του ατάκες και τα αστεία του (Video)

Στο ετήσιο Δείπνο των Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου ο Μπάρακ Ομπάμα τρόλαρε τους πάντες με τα φαρμακερά του αστεία! Φίλους και εχθρούς δεν άφησε κανένα πίσω.

Mερικές από τις καλύτερες ατάκες του:

«Εχω μια φίλη που πριν από λίγες εβδομάδες έβγαζε εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο και τώρα ζει σε ένα βανάκι στην Αϊόβα», κάνοντας αναφορά στην Χίλαρι Κλίντον, που στις αρχές του μήνα έκανε χαμηλού κόστους περιοδεία με ένα βαν στην Αϊόβα.

«Δείχνω τόσο γέρος που ο Τζον Μπένερ προσκάλεσε ήδη τον Μπενιαμίν Νετανιάχου για να εκφωνήσει ομιλία στην κηδεία μου», έμμεση αναφορά στον εκνευρισμό που του προκάλεσε ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όταν προσκάλεσε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό να μιλήσει στο Κογκρέσο τον περασμένο μήνα.

«Νιώθω πιο χαλαρός από ποτέ. Αυτά τα μασάζ στους ώμους από τον Τζο Μπάιντεν είναι μαγικά. Πρέπει να δοκιμάσετε. Α, έχετε ήδη δοκιμάσει;». Αστείο με στόχο τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, που προκάλεσε σχόλια όταν άρχισε να τρίβει τους ώμους συζύγου υπουργού κατά την ορκωμοσία.

«Εχουμε έρθει τόσο κοντά που σε κάποιες περιοχές στην Ιντιάνα δεν θα μας σερβίρουν πίτσα πια», για τις σχέσεις του ιδίου με τον Μπάιντεν.

«Δεν είναι εύκολο να είσαι πρόεδρος. Πρέπει ακόμη να φτιάξω το μεταναστευτικό, να αντιμετωπίσω απειλές, να διαπραγματευτώ με το Ιράν ενώ πρέπει να προσεύχομαι πέντε φορές την ημέρα», για τις επίμονες φήμες ότι είναι Μουσουλμάνος.

«Ο Ντικ Τσέινι είπε ότι είμαι ο χειρότερος πρόεδρος της ζωής του, που είναι ενδιαφέρον γιατί εγώ νομίζω ότι αυτός είναι ο χειρότερος πρόεδρος της ζωής μου», «καρφί» για την επιρροή που είχε ως αντιπρόεδρος ο Τσέινι υπό τον Τζορτζ Μπους.

«Η Χίλαρι Κλίντον πέρασε απαρατήρητη σε εστιατόριο. Ο Μάρτιν Ο’Μάλεϊ την ξεπέρασε. Δεν τον αναγνώρισαν σε μία εκδήλωση για την καμπάνια του», για τον λιγότερο γνωστό υποψήφιο του Λευκού Οίκου.

«Εξι χρόνια πρόεδρος και κάποιοι ακόμη λένε ότι είμαι αλαζονικός. Είναι τόσο χαζοί. Για αυτό δεν τους συναντάω».