Ο Ν. Παπαδόπουλος έστειλε μηνύμα αισιοδοξίας για το 2014

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, κατά την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Επαρχιακής Επιτροπής του ΔΗΚΟ στη Λεμεσό, εξέφρασε την ελπίδα ότι το 20014 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για τον τόπο και το λαό μας και πως, παρά τις δυσκολίες που αναμένεται να υπάρξουν, θα μπορέσουμε συλλογικά όλοι μαζί να τις ξεπεράσουμε.

Αναφερόμενος στη νέα χρονιά, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως “αν και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και είναι η ανησυχία δεδομένη ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα”, ο ίδιος είναι αισιόδοξος πως μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα και δυσκολίες μέσα από τη συνεργασία.

“Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι αν συνεργαστούμε όλοι μαζί θα μπορέσουμε να συμβάλουμε ώστε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να συμβάλουμε στις προσπάθειες αναγέννησης της κυπριακής οικονομίας, αντιμετώπισης των τεράστιων κοινωνικών προβλημάτων που δυστυχώς βιώνει σήμερα ο τόπος και ο λαός αλλά φυσικά να συμβάλουμε και στις προσπάθειες επίλυσης του εθνικού μας προβλήματος”, ανέφερε.

Ευχήθηκε επίσης στα στελέχη και μέλη του κόμματος προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και όπως “μέσα από τη δική μας συλλογική μας προσπάθεια και παρουσία στο πολιτικό σκηνικό, να καταφέρουμε να υπηρετήσουμε το λαό, το κόμμα και την πατρίδα”.