Ο Ν. Κλεάνθους κατέθεσε τις απόψεις του στο εκτελεστικό του ΔΗΚΟ

Ο πρώην Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νίκος Κλεάνθουςκατέθεσε τις απόψεις και τις επιφυλάξεις του ενώπιον του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ. Ο κ. Κλεάνθους  κλήθηκε να ενημερώσει το σώμα από τον Πρόεδρο του κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αυτή τη στιγμή καταθέτει την εισήγησή του ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν. Μέχρι στιγμής έχουν τοποθετηθεί ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, ο Νίκος Κλεάνθους, ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ Χρίστος Πατσαλίδης, και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάρκος Κυπριανού.

Ο Νίκος Κλεάνθους κλήθηκε από τον Πρόεδρο του κόμματος λόγω της εισδοχής του στην ομάδα Κυπριακού για νομικά θέματα να κάνει μια ενημέρωση στο Εκτελεστικό Γραφείο.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου ο κ. Κλεάνθους είπε ότι «δεν είμαι μέλος αυτού του συλλογικού οργάνου για να αποφασίσω εγώ οτιδήποτε, απλώς κατέθεσα τις απόψεις και τις επιφυλάξεις που είχα διατυπώσει και ενώπιον του Προέδρου Αναστασιάδη».

Σημείωσε ότι η ομάδα των συμβούλων νομικών για το Κυπριακό είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη σήμερα στις 09.30, το πρωί και όπως είπε «υπήρξε μια διαφορετική προσέγγιση και διαφορετική εκτίμηση σε σχέση με το κοινό ανακοινωθέν».

Είπε ακόμη ότι «δεν θέλω για λόγους δεοντολογίας να κάνω δηλώσεις που να δείχνουν ότι ο Πρόεδρος δεν απέδωσε την πραγματικότητα. Και ο Πρόεδρος γνωρίζει και τα υπόλοιπα μέλη γνωρίζουν και το Εθνικό Συμβούλιο γνωρίζει και υπήρξε και κοινή συνεδρία και εκεί που τοποθετήθηκαν δεν ήταν διαφορετικά».