Ο Ντόντα μετά την Αθηνά Ωνάση στην αγκαλιά ξανθιάς καλλονής; (Photos)

Eξι μήνες μετά το χωρισμό του με την Αθηνά Ωνάση, ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο φαίνεται ότι έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο Αλβάρο εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με την εντυπωσιακή παρουσιάστρια της βραζιλιάνικης τηλεόρασης Ντενίς Σεβέρο.

Oi Rio seu lindo!??☀️#rj #ipanema Biquini @silviaulson

A photo posted by Denize Severo??☀️? (@denizesevero) on

Φήμες, θέλουν, μάλιστα, την Ντενίς Σεβέρο να έχει γνωρίσει και την κόρη του Αλβάρο, κάτι που δείχνει ότι η σχέση τους έχει προχωρήσει αρκετά και δείχνει να είναι σοβαρή.

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο από την πλευρά του και με την συμβουλή των δικηγόρων του, όχι μόνο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για τα δημοσιεύματα αυτά, αλλά προσπαθεί να προστατεύσει και την προσωπική του ζωή όσο καλύτερα γίνεται, έτσι ώστε να μην χρησιμοποιηθούν στοιχεία στον δικαστικό αγώνα που έχει με την Αθηνά Ωνάση για το μοίρασμα της περιουσίας, ένας αγώνας που αναμένεται να κλιμακωθεί από το Μάρτιο του 2017, ένα χρόνο δηλαδή μετά την απόφαση του ζευγαριού να χωρίσει.

Από την πλευρά της η Αθηνά Ωνάση έχει στα χέρια της το προγαμιαίο συμβόλαιο που αναφέρει ότι σε περίπτωση διαζυγίου προβλέπει αποζημίωση ένα εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο έγγαμου βίου. Βέβαια, η χρυσή κληρονόμος είναι ενημερωμένη για όσα γράφονται και ακούγονται και το μόνο που επιθυμεί είναι να τελειώσει όσο πιο γρήγορα και αναίμακτα γίνεται όλο αυτό και να βγει το διαζύγιο. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι έχει πάρει απόφαση ότι ο πρώην σύζυγός της –πια- την απατούσε αρκετά χρόνια πριν χωρίσουν, αλλά δεν περίμενα να φτιάξει τόσο γρήγορα τη ζωή του.

Η εντυπωσιακή Ντενίς Σεβέρο:

Para cada pôr do sol, a saudade de um dia bem vivido..?✨ #goodvibes #tulum #mx #paradise

A photo posted by Denize Severo??☀️? (@denizesevero) on