Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να ανακοινώσει την Τρίτη την υποψηφιότητα του

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να ανακοινώσει την ερχόμενη Τρίτη πως θα είναι «υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές» των ΗΠΑ του 2024, διαβεβαίωσε ένας στενός σύμβουλός του.

Ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας είχε ήδη προαναγγείλει πως θα κάνει μια «σημαντική ανακοίνωση» από την κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα.

«Ο πρόεδρος Τραμπ θα ανακοινώσει την Τρίτη πως θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές. Και θα είναι μια πολύ επαγγελματική, πολύ προσεγμένη ανακοίνωση», δήλωσε ο σύμβουλός του Τζέισον Μίλερ στο «War Room», το podcast του Στιβ Μπάνον, ενός άλλου στενού φίλου του Ντόναλντ Τραμπ. Ο 76χρονος Ρεπουμπλικάνος θεωρεί ότι «δεν τίθεται καν» ζήτημα για το αν θα είναι υποψήφιος, ανέφερε ο Μίλερ, εξηγώντας πως του είχε μιλήσει νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Αυτή θα είναι η τρίτη υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ για τον Λευκό Οίκο. Παρότι η επιρροή του στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα παραμένει αδιαμφισβήτητη, εμφανίστηκε αποδυναμωμένος στις ενδιάμεσες εκλογές αφού απογοήτευσαν πολλοί από τους εκλεκτούς του.