Ο Ντενζέλ Ουάσινγκτον στο Τσεπέλοβο Ιωαννίνων για τα γυρίσματα…

Για τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered» στην οποία πρωταγωνιστεί ο γιος του.

Στο Τσεπέλοβο Ιωαννίνων βρέθηκε ο πασίγνωστος ηθοποιός Ντενζέλ Ουάσινγκτον για να παρακολουθήσει τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered» στην οποία πρωταγωνιστεί ο γιος του, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον.

Θυμίζουμε ότι η ταινία γυρίζεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα ενώ την Κυριακή 10 Μαρτίου και την Καθαρά Δευτέρα είχαν κλείσει οι δρόμοι περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος για τα γυρίσματα στην Αθήνα.


O Γιάννης Φερεντίνος με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον και τον γιο του, Τζον Ντέιβιντ

Ο Γιάννης Φερεντίνος αναφέρει στο epiruspost.gr για την ταινία και την επίσκεψη του Ντενζέλ Ουάσινγκτον και της συζύγου του στην Ελλάδα: «τα γυρίσματα γίνονται στο Τσεπέλοβο στο Σκαμνέλι και σε άλλα σημεία του Ζαγορίου και είναι προς το τέλος τους. Στη διάρκεια των γυρισμάτων ο πατέρας του πρωταγωνιστή μάς τίμησε με την παρουσία του για δύο μέρες το χωριό μας ερχόμενος κατευθείαν με ιδιωτική πτήση από την Αμερική στα Γιάννενα. Απλός και προσηνής ο Denzel Washington καθώς και η γυναίκα του κατέλυσαν σε ξενώνα του χωριού μας και παρακολούθησαν τα γυρίσματα στα οποία ο γιος τους πρωταγωνιστούσε. Περπάτησαν στα καλντερίμια του χωριού μας και απόλαυσαν τοπικά εδέσματα στην πλατεία του Τσεπελόβου. Με χαμόγελο ανταπέδιδε τους χαιρετισμούς από τους ντόπιους και τους ξένους και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους».

Το «Born to be murdered» αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα (τον υποδύεται ο Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον) ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ιταλός Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο, σύντροφος του γνωστού Ιταλού σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο και βοηθός του σε ταινίες όπως το «Να με φωνάζεις με το όνομά σου» και το πρόσφατο «Suspiria». Ο Γκουαντανίνο είναι ο παραγωγός αυτής της ταινίας (όπως και η Faliro House Productions του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου).

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2020.