Ο Ντένις Ρόντμαν περιγράφει την άγρια νύχτα με 18 γυναίκες που έζησε με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο θρύλος του ΝΒΑ, Ντένις Ρόντμαν έκανε αποκαλύψεις για τη φιλική του σχέση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο Ρόντμαν αναφέρθηκε σε μια άγρια νύχτα που έζησαν με “αιθέριες υπάρξεις και άφθονη βότκα” όταν πρωτογνωρίστηκαν.

Ο 58χρονος πρώην μπασκετμπολίστας πήγε στην Πιονγκγιανγκ το 2013 σε ένα ταξίδι με τους Harlem Globetrotters.

“Σκεφτόμουν ότι θα κάνουμε ένα σόου, θα δώσουμε αυτόγραφα ή θα παίξουμε μπάσκετ. Δεν ήξερα τίποτε για την Βόρεια Κορέα, ήμουν χαζός ε;” δήλωσε ο Ρόντμαν.

Όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν πήγε να χαιρετήσει τον μπασκετμπολίστα μετά τον αγώνα μπάσκετ, ο Ρόντμαν δεν γνώριζε ποιος ήταν. “Με ρώτησε αν μου αρέσει η χώρα του και του απάντησα ναι είναι μια χαρά” θυμάται ο Ρόντμαν. Τότε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας του είπε “Ζήτησα από τον Μάικλ Τζόρνταν να έρθει αλλά δεν ήθελε και έτσι ζητήσαμε να έρθεις εσύ”. Οι δύο άνδρες ανέπτυξαν μια καλή επικοινωνία και ο Κιμ Γιονγκ Ουν τον κάλεσε στο σπίτι του για ένα… άγριο πάρτι, όπως υποστηρίζει ο Ρόντμαν. “Έλα για δείπνο απόψε, θα κάνουμε καραόκε, θα πιούμε βότκα, θα έχουμε ωραίες γυναίκες και τέτοια πράγματα, μου είπε ο Κιμ. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να είμαστε μεθυσμένοι μετά το δείπνο και να αρχίζει να τραγουδά στο καραόκε” αναφέρει.

Μετά, 18 σέξι γυναίκες ήρθαν στο δωμάτιο και τραγούδησαν το soundtrack από την σειρά “Dallas” του 1978.

Ο μπασκετμπολίστας τόνισε ότι δεν έχουν συζητήσει ποτέ για πολιτική, ενώ σχολίασε και τις φήμες για την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν λέγοντας ότι πιστεύει ότι ο φίλος του είναι μια χαρά και πιθανότατα περνά τον χρόνο του όπως οι περισσότεροι στην Αμερική, βλέποντας το “The Last Dance”.

Πηγή: NY Post