Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πόζαρε για περιοδικό με πράσινη σκιά στα μάτια (Photos)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι το απόλυτο fashion icon. Είναι ίσως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει τολμήσει να λανσάρει τάσεις μόδας. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως έχει βάψει τα μαλλιά του πλατινέ, έχει κάνει κοτσιδάκια, έχει ξυρίσει το κεφάλι του, έχει γεμίσει το κορμί του με τατουάζ και άλλα πολλά.

Αυτή τη φορά τόλμησε κάτι που ελάχιστοι άντρες θα τολμούσαν, αν εξαιρέσεις τους Jared Leto, Johnny Depp και David Bowie: «βάφτηκε» για χάρη φωτογράφισης. Ο σύζυγος της Βικτόρια Μπέκαμ φιλοξενείται στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του περιοδικού LOVE και φιγουράρει στο εξώφυλλό του με πράσινη σκιά ματιών, ίδιας απόχρωσης με το τατουάζ στη δεξιά πλευρά του λαιμού του.

«Ήμουν πάντα το παιδί που καθόταν στη γωνία και δεν μιλούσε πολύ. Ήξερα όμως ότι μόλις θα βρισκόμουν στο γήπεδο, θα ανακτούσα την χαμένη αυτοπεποίθησή μου. Το να είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ήταν αυτό που πάντα ήθελα. Και έτσι ξεκίνησε η καριέρα μου. Σήμερα, νιώθω πιο άνετος και πιο ευτυχισμένος. Είμαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Βελτιωμένος. Και αυτό το οφείλω στο ποδόσφαιρο», είπε σε απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό