Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Κόρτνεϊ Κοξ χαλαρώνουν μαζί στο τζακούζι και του κρατά..! (Video)

H Κόρτνεϊ Κοξ, που υποδυόταν τη Μόνικα στα «Φιλαράκια» ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία χαλαρώνει στο τζακούζι μαζί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ! Η ανάρτηση της ηθοποιού έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, με τα likes να έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο και τα comments να είναι πραγματικά αμέτρητα.

Η Άνιστον, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και η ίδια τη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να γράψει στην καλή της φίλη: «Κάτσε… Τι συμβαίνει;;;». Φυσικά, αυτό έγινε για τις ανάγκες γυρισμάτων της γνωστής τηλεοπτικής σειράς Modern Family, όπου ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Κόρτνεϊ Κοξ κάνουν guest εμφάνιση. Μάλιστα, στο ίδιο post βλέπουμε ακόμα μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρουν και οι Τζέσι Τάιλερ Φέργκιουσον και Έρικ Στόουνστριτ -πρωταγωνιστές της σειράς.

Ο Μπέκαμ μάλιστα μοιράστηκε και ο ίδιος μια φωτογραφία στο instagram, με τους δυο τους να διαβάζουν το σενάριο του επεισοδίου. Στη λεζάντα έγραψε «Σήμερα γνώρισα ένα Φιλαράκι στη δουλειά @courteneycoxofficial #modernfamily». Μάλιστα, η σύζυγός του Βικτόρια Μπέκαμ σχολίασε: «Ανυπομονώ! Φιλιά». Σε πολλούς δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι θα δούμε τον Βρετανό βετεράνο της μπάλας στο συγκεκριμένο tv show, αφού είναι γνωστό ότι εκείνος και η οικογένειά του είναι πιστοί fans.

Δείτε παρακάτω:

 

View this post on Instagram

 

Too hot in the hot tub! #modernfamily

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on