Ο Ντάμιαν, γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ είναι ο ίδιος η μαμά του (Video)

Την αυτοπεποίθηση της μητέρας του μπροστά στον φωτογραφικό φακό έχει κληρονομήσει ο Ντάμιαν, ο γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, όπως φαίνεται από την πρώτη διαφημιστική καμπάνια στην οποία συμμετέχει.

Ο 17χρονος μακρυμάλλης γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, προκαλεί μεγάλη εντύπωση με μια τολμηρή νέα διαφημιστική καμπάνια για την τελευταία σειρά του διάσημου μακιγιέρ Pat McGrath, δείχνοντας για άλλη μία φορά πόσο πολύ μοιάζει με την μητέρα του.

Ποζάροντας με ένα απλό σύνολο που αποτελείται από ένα δερμάτινο μπουφάν και ένα λευκό μπλουζάκι, ο Ντάμιαν, γυρίζει το κεφάλι του δεξιά και αριστερά του φακού, με ένα φουσκωτό χτένισμα και το λαμπερό μακιγιάζ του να τονίζει ακόμη περισσότερο τα έντονα ζυγωματικά του. Πέρα όμως από το μακιγιάζ, αυτό που προκαλεί μεγάλη αίσθηση είναι τα μαλλιά – σφηκοφωλιά που μαγνητίζουν το βλέμμα αμέσως.

Και παρά το γεγονός ότι είναι η πρώτη του επαγγελματική διαφήμιση, ο γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ δείχνει απόλυτα φυσικός μπροστά στον φακό, έχοντας προφανώς πάρει εντατικά μαθήματα αλλά και τις δεξιότητες της διάσημης μητέρας του.

Τα γαλάζια μάτια του και η μεγάλη του αυτοπεποίθηση μπροστά στην κάμερα, θυμίζουν πολύ την διάσημη μητέρα του, που ήταν πρέσβειρα της Estee Lauder το 1995.