Ο Νικόλας αποχώρησε από το δικηγορικό γραφείο εδώ και 4 χρόνια

Ανακοίνωση του Δημοκρατικού κόμματος σχετικά με τη σχέση του Προέδρου του κόμματος με το δικηγορικό γραφείο «Τάσσος Παπαδόπουλος και Συνεργάτες»

O Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος αποχώρησε από το δικηγορικό γραφείο «Τάσσος Παπαδόπουλος και Συνεργάτες» από τον Μάιο του 2011, δηλαδή εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια και ουδεμία σχέση έχει με τις εργασίες και τις αποφάσεις του συγκεκριμένου δικηγορικού γραφείου.

Κατανοούμε τις αγωνιώδεις και απέλπιδες προσπάθειες του Προεδρικού Μεγάρου, του Δημοκρατικού Συναγερμού και των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από την εμπλοκή του Προέδρου Αναστασιάδη στο σκάνδαλο Ryan Air και από την πλαστοπροσωπία που ήδη διερευνάται.

Αυτή η προσπάθεια αποπροσανατολισμού, με ανυπόστατες και συγκεχυμένες καταγγελίες δεν πρόκειται να επιτύχει γιατί απλά είναι διάφανες οι προθέσεις των εμπνευστών της.

Ως Δημοκρατικό Κόμμα, επιμένουμε στο πραγματικό σκάνδαλο και επαναλαμβάνουμε την ερώτηση για την οποία δεν παίρνουμε απάντηση εδώ και μια εβδομάδα:

Όταν ο ίδιος ο πρόεδρος Αναστασιάδης έλεγε, επί λέξει, ότι θα παραιτηθεί, αν διαπιστωθεί παρέμβαση του ιδίου, ή του γραφείου του, στην υπόθεση Ryan Air, έπαιζε με τις λέξεις, ή ενέπαιζε τον κυπριακό λαό;

Ας απαντήσουν σε αυτή την ερώτηση ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Δημοκρατικός Συναγερμός και ας αφήσουν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.