Ο “μίνι Κοτσιάτης” έκρυβε μεγάλο πορνείο τελικά…..

Ο “μίνι Κοτσιάτης” στο κέντρο της Λευκωσίας έκρυβε τελικά ένα μεγάλο πορνείο.

Αιτήτριες πολιτικού ασύλου από το Βιετνάμ, αποφάσισαν να εξασκήσουν και το επάγγελμα της ιερόδουλης μιας και είχαν πληρωμένη διαμονή από τη Κυβέρνηση, γιατί όχι;

Αφορολόγητο “ζεστό” χρήμα με πολλά θύματα που σχημάτιζαν ουρές κάθε μέρα….

Αφού δούλεψαν για λίγο καιρό στη Κύπρο άκουσαν για τη μέγαλη ευκολία και τα  πολλαπλά ωφελήματα που παίρνουν όλοι οι αιτητές πολιτικού ασύλου και ακολούθησαν την εύκολη οδό του εύκολου χρήματος ….

Άλλωστε ποιος θα της ελέγξει;

Ποια υπηρεσία μπαίνει στο κόπο να παρακολουθεί όλες αυτές τις “αιτήτριες” πολιτικού ασύλου που αλωνίζουν την Λήδρας και την Ρηγαίνης όλη μέρα;

Πάντως οφείλουμε να αναφερθούμε και στις υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας όπου πήραμε τηλέφωνο για να καταγγείλουμε την υπόθεση από τις 4 Αυγούστου και ακόμα θα επικονωνήσουν μαζί μας και τον Δήμο Λευκωσίας που με την αδιαφορία και την ανοχή των αρμοδίων άφησαν να εξελιχτεί έτσι η όλη κατάσταση.

Επίσης ας μπουν στο κόπο και οι αρμόδιες αρχές να ελέγξουν τους λογαριασμούς του ιδιοκτήτη ο οποίος είναι υψηλόβαθμος στο Υπουργείο Γεωργίας. Και όχι μόνο έκανε “τόπο” στις Βιετναμέζες ερχόταν και με το αυτοκίνητο της Υπηρεσίας του να ειπράξει τα ενοίκια…… (Εάν ο Υπουργός ενδιαφέρεται υπάρχουν στοιχεία)

Η ΑΗΚ; Ποιους ελέγχους ασφαλείας διαξάγει και πως αφήνει λογαριασμούς να εκδίδονται σε λάθος διεύθυνση;

Ο Δήμος Λευκωσίας; Υγειονομικοί έλεγχοι; Άδειες οικοδομής σε αυτά τα χαμόσπιτα;

Συγχαρήτήρια σε όλους σας κύριοι και κυρίες για την αδιαφορία σας…

Θερμά συγχαρητήρια οφείλουμε να δώσουμε στο ΟΠΕ Λευκωσίας και να πούμε ότι ήταν η ΜΟΝΗ υπηρεσία που αμέσως κινητοποιήθηκε και για αρκετές εβδομάδες παρακολουθούσε την όλη κατάσταση.

Ναι η Αστυνομία ήταν η μόνη υπηρεσία που έλαβε αμέσως τα αναγκαία μέτρα.

Μακάρι και οι υπόλοιπες κρατικές υπηρεσίες να ενεργούσαν με ενδιαφέρον στη κάθε περίπτωση ξεχωριστά και να μην άφηναν την αδιαφορία τους καταστρέψει το τόπο μας. Γιατί ναι, η αδιαφορία ορισμένων υπηρεσίων έχει ξεφύγει.

Χάσαμε το μέτρο κύριοι…

Βλέπουν τους αλλοδαπούς να κυκλοφορούν με τόσο θράσος και να συμπεριφέρονται ωσαν να κυβερνούν αυτό το τόπο.

Και όλα αυτά γιατί οι αρμόδιες υπηρεσίες αδιαφορούν για τους δικούς τους λόγους.

Δεν μπορεί μόνο η Αστυνομία να προσπαθεί και οι υπολοιπες υπηρεσίες όχι μόνο να μην συνεργάζονται αλλά να τους “δένουν και τα χέρια”…