Ο Μέσι έδωσε συνέντευξη στον Στόιτσκοφ και αποθέωσε Νεϊμάρ και Εμπαπέ…

Δύο θρύλοι της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν στις ΗΠΑ και η συζήτηση του Λιονέλ Μέσι με τον Χρίστο Στόιτσκοφ, για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου TUDN ήταν κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα…

Ο Βούλγαρος παλαίμαχος άσος εργάζεται ως σχολιαστής στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίκτυο και μίλησε με τον Μέσι για τα χρόνια της Μπαρτσελόνα, την Παρί, αλλά και την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Μάλιστα ο Στόϊτσκοφ έδωσε στον Μέσι μία ρέπλικα από τη Χρυσή Μπάλα που κατέκτησε το 1994, την αυτοβιογραφία του, αλλά και τη φανέλα του από τον αγώνα με την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 1994, όπου η Βουλγαρία είχε επικρατήσει με 4-0 (κι αυτή ήταν η πρώτη της νίκη σε Μουντιάλ) με τον Μέσι να του ανταποδίδει δίνοντας του κι αυτός μια δική του Χρυσή Μπάλα.

Ξεκινώντας με την Παρί ο αρχηγός της εθνικής Αργνετινής αποθέωσε Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

«Με τον Νέι γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ κακλα, περάσαμε πολύ καιρό μαζί στην Μπαρτσελόνα, θα ήθελα να τον απολαύσω περισσότερο εκεί, αλλά η ζωή μας έφερε μαζί στο Παρίσι. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μαζί και πραγματικά λατρεύω να παίζω μαζί του», είπε για τον Βραζιλιάνο και συμπλήρωσε για τον Γάλλο άσο:

«Ο Κιλιάν είναι διαφορετικός παίκτης. Ένα… κτήνος! Είναι πολύ δυνατός στο ένας εναντίον ενός, πηγαίνει στον χώρο, είναι πολύ γρήγορος, σκοράρει πολλά γκολ. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης και το έχει αποδείξει αυτό εδώ και αρκετά χρόνια. Στα χρόνια που θα έρθουν θα είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους».

Όσον αφορά την Παρί και τους στόχους της ο Μέσι τόνισε: «Όλοι ξέρουν ότι ο μεγάλος στόχος είναι το Champions League. Πέρσι βιώσαμε έναν δύσκολο αποκλεισμό πληρώνοντας τις λεπτομέρειες αν και κάναμε δύο καλά ματς με την Ρεάλ. Είναι δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσουμε και φέτος. Για μένα η φετινή χρονιά είναι πιο εύκολη γιατί πέρσι έπρεπε να ξεπεράσω το σοκ της προσαρμογής σε μια νέα χώρα, σε μια νέα ομάδα».

Για την Μπαρτσελόνα τόνισε ότι «είμαι ευλογημένος που βρέθηκα εκεί και εξελίχθηκα μέσα από το κλαμπ ως άνθρωπος και ως παίκτης. Ο τρόπος που λειτουργεί το κλαμπ και η φιλοσοφία του είναι μοναδικές», ενώ έδειξε αρκετά αισιόδοξος για τη συμμετοχή της εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ.

«Είμαστε ένα πολύ ωραίο γκρουπ, με ξεκάθαρες ιδέες για τον τρόπο παιχνιδιού και η μεγάλη διαφορά αυτής της ομάδας με τις προηγούμενες είναι ότι τώρα έχουμε κατακτήσει το Copa America. Υπάρχει πλέον μια… αποσυμπίεση σ’ όλη την ομάδα. Αυτό που πετύχαμε πέρσι στην έδρα της Βραζιλίας ήταν πραγματικά απίστευτο. Ακόμη και τώρα όταν βλέπω το φινάλε του αγώνα με τη Βραζιλία συγκινούμαι. Έχοντας κερδίσε τα πάντα σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο με την Μπαρτσελόνα, ένας τίτλος με την εθνική μου έλειπε πάρα πολύ. Τώρα πλέον είμαστε απελευθερωμένοι και πηγαίνουμε στο Κατάρ γνωρίζοντας ότι μπορούμε να κοντράρουμε τους πάντες».