Ο Μάρκος Παγδατής κέρδισε το Aegon Trophy στο Νόντινχαμ

Θριαμβευτικά αποτελέσματα πέτυχε ο Μάρκος Παγδατης στο Aegon Trophy την Κυριακή, καθώς κατάφερε να νικήσει τον Marinko Matosevic με 6-3, 6-4 στον τελικό της διοργάνωσης του Νότινγκαμ, που συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του ATP Challenger Tour σε χλοοτάπητα.

Μετά τον αποκλεισμό του Gilles Muller από τον Matosevic στα ημιτελικά που πραγματοποιήθηκαν ενωρίτερα την ίδια ημέρα, ο Μάρκος Παγδατής πέτυχε μια εύκολη νίκη επί του Αυστραλού στον τελικό, διεκδικώντας το τρόπαιο σε μόλις 75 λεπτά, καταφέρνοντας εννέα άσσους και ανατρέποντας τρία από τα εννέα “break points”.

Το Λονδίνο είναι ο επόμενος σταθμός για τον Παγδατή, όπου θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα Aegon στο The Queen’s Club, για τα οποία εξασφάλισε κάρτα ελευθέρας εισόδου. Το τουρνουά συμπεριλαμβάνεται στις διοργανώσεις του ATP World Tour 250 σε χλοοτάπητα.

Την Τρίτη, ο Μάρκος θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Bradley Klahn, με το νικητή του παιχνιδιού να περνά στην επόμενη φάση για να βρεθεί στο ίδιο γήπεδο με το Νο.1 του ταμπλό της διοργάνωσης, Stan Wawrinka.