Ο Μάικ Τάισον γρονθοκόπησε επιβάτη αεροπλάνου και τον άφησε αιμόφυρτο (Video)

Την παλιά του τέχνη θυμήθηκε ο Μάικ Τάισον που έβγαλε νοκ άουτ έναν μάλλον ενοχλητικό θαυμαστή του, που είχε την τύχη -ή και την ατυχία – να ταξιδεύουν μαζί και να κάθεται στο πίσω κάθισμα του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με το TMZ, ο θαυμαστής εκνεύρισε τον πυγμάχο, ο οποίος του έριξε γροθιές στο πρόσωπο και στη συνέχεια τον άφησε αιμόφυρτο.

Το περιστατικό φέρεται ότι έγινε σε πτήση από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο με προορισμό τη Φλόριντα, στις 22:30 τοπική ώρα.

Ο Τάισον καθόταν στη θέση του, όταν ένας «υπερβολικά ενθουσιώδης» θαυμαστής που καθόταν πίσω του συνέχισε να του μιλάει «στο αυτί», παρότι ο θρύλος της πυγμαχίας του ζήτησε να «χαλαρώσει». Τότε ο πυγμάχος εξοργίστηκε, σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να του ρίχνει απανωτές γροθιές.

Από την ψυχραιμία στις γροθιές

Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο Τάισον ήταν αρχικά άνετος και ψύχραιμος με όλους τους επιβάτες, συμπεριλαμβανομένου και του ενοχλητικού επιβάτη που κάθισε πίσω του και του φίλου του.

Μάλιστα, ο «πιο κακός άνθρωπος στον πλανήτη» έβγαλε selfie με έναν από αυτούς και έδειξε μεγάλη υπομονή με αυτόν που στη συνέχεια γρονθοκόπησε. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το περιστατικό, βγήκε από το αεροπλάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένθερμος -και μάλλον πρώην – θαυμαστής έλαβε ιατρική βοήθεια και στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία για το περιστατικό.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σχόλιο ούτε από τον Μάικ Τάισον ούτε από την αεροπορική εταιρεία στην οποία ανήκει το αεροπλάνο.