Ο “λόγος του ανθρώπου” ότι και να είναι κ. Τσώκο

Στη Κύπρο συνηθίζουμε να λέμε και το εννοούμε βέβαια, ο “λόος του ανθρώπου ότι και να΄ναι” και άπαξ και δώσουμε το λόγο μας αυτό είναι. Σαν να βάζεις την υπογραφή σου.

Ας πάμε λοιπόν παρακάτω στο θέμα μας. Στη Πασχαλινή εορταστική εκπομπή του ΡΙΚ, “Καλή σας μέρα”  ο πρόεδρος του ΔΣ, Θανάσης Τσώκος ενθουσιασμένος μίλησε για όλους  και για όλα.  Δίνοντας μεγάλες υποσχέσεις λοιπόν είπε και για τα  διάφορα προγράμματα.

Είπε λοιπόν ότι η πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ “Καλή σας μέρα” με παρουσιαστές τους Λουκά Χάματσο, Αγγέλα Νικηφόρου και Θεόδουλο Κουλλαπή θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με το ίδιο σχήμα λόγω των υψηλών  ποσοστών τηλεθέασης τα οποία είχαν αγγίξει και το 49%.

Έλα όμως που άλλα υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ Θανάσης Τσώκος και άλλα αποφάσισε ο Γενικός  Διευθυντής του κρατικού ιδρύματος κ. Μαραθεύτης ο οποίος έχει διοριστεί πρόσφατα.

Εκεί λοιπόν που πήγαινε μια χαρά η εκπομπή και όλα ήταν στρωμένα με τα ποσοστά τηλεθέασης να  αναδεικνύουν την αγάπη του κόσμου προς τους παρουσιαστές, ο κ Μαραθεύτης αποφάσισε όπως αναλάβει την εκπομπή άλλο πρόσωπο με απειρία στα πρωινάδικα και φυσικά εκ Λεμεσού ορμώμενο…

Κύριε Μαραθεύτη μήπως τα ποσοστά τηλεθέασης σας αφηνουν αδιάφορο;

Οι αλλαγές που γίνονται και οι αποφάσεις που παίρνονται δεν θα πρέπει να έχουν στόχο να προσθέτουν κσι όχι να αφαιρούν;

Το γεγονός ότι όλη η Κύπρος και οι απόδημοι παρακολουθούσαν την πρωινή αυτή εκπομπή και έλεγαν τα καλύτερα λόγια σας αφήνει αδιάφορο; Αντί να ενισχύσετε την ομάδα την διαλύσατε στα τρία.

Τα μέλη του ΔΣ σφυρίζουν αδιάφορα; Από ότι έχουμε πληροφορηθεί άλλα έλεγαν μήνες πριν για την ομάδα και την εκπομπή αυτή. Τώρα που βρίσκονται για να την σώσουν;

Μήπως η πείρα στην τηλεπαρουσίαση δεν μετρά καθόλου;

Αναμένουμε λοιπόν τις απαντήσεις σας