Ο Λούις Σουάρες πήρε το ”Χρυσό Παπούτσι” (video)

«Παίζοντας στην Μπαρτσελόνα, εκπληρώνω το όνειρο της ζωής μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μιλώντας για το ενδεχόμενο να κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με τη Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και το ενδεχόμενο να σκοράρει σ’ αυτό το ματς, ήταν συγκρατημένος: «Το να προσαρμοστώ δεν είναι δύσκολο για μένα. Αυτή τη στιγμή είμαι έτοιμος να παίξω σε κάθε είδος αγώνα. Αν παίξω εκεί πρώτη φορά, θα προσπαθήσω να το απολαύσω και να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για την ομάδα μου».

Ο Λουίς Σουάρες έκανε δικό του το «Χρυσό Παπούτσι». Ο άσος της Μπαρτσελόνα παρέλαβε σε σχετική εκδήλωση το βραβείο από τα χέρια του Κένι Νταγκλίς, τον οποίο και ευχαρίστησε και παρουσιάστηκε έτοιμος για να παίξει με τους «μπλαουγκράνα» κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λουίς Σουάρες, που τις προηγούμενες μέρες έπαιξε σε φιλικά με την εθνική του ομάδα-πρώτη φορά μετά την τιμωρία του από την FIFA για το δάγκωμά του στον Τζόρτζιο Κιελίνι-δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση πετυχαίνοντας και γκολ, έδειξε ανυπόμονος να παίξει και με την ομάδα της Βαρκελώνης.

Μετά την παραλαβή του «Χρυσού Παπουτσιού» έγραψε στο «Twitter»: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους περσινούς μου συμπαίκτες στη Λίβερπουλ, τους προπονητές και τους οπαδούς, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει. Επίσης, τη σύζυγό μου, Σόφι και τα παιδιά μου, Ντέλφι και Μπέντζα που βρίσκονται στο πλάι μου και είναι η χαρά της ζωής μου. Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω πολλά γκολ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για την υποστήριξη και την αγάπη σας».