Ο Λουίς Σουάρες θετικός στον κορωνοϊό…

Αναποδιά για τον Λουίς Σουάρες και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται με την εθνική του ομάδα, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το πρώτο αντάμωμα με την πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα (Σάββατο 21/11, 22:00, Cosmote Sport 2 HD).

Ατλέτικο και Μπάρτσα θα αναμετρηθούν για το πρωτάθλημα στο «Wanda Metropolitano» και ο Σουάρες περίμενε πως και πως την κόντρα με την πρώην ομάδα του και, κυρίως, την συνάντηση με τον καλό του φίλο, Λιονέλ Μέσι.

Ο 33χρονος επιθετικός, όμως, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, όπως και ο τερματοφύλακας της Σέρο Πορτένιο, Ροντρίγκο Μουνιός, στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού προηγουμένως το Σάββατο (14/11) είχε βρεθεί θετικός και ο αριστερός μπακ της Παλμέιρας, Ματίας Βίνια.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, όπως και ένας υπάλληλος της ομοσπονδίας ο οποίος επίσης βρέθηκε θετικός, είναι καλά στην υγεία τους και ακολουθούν τα ανάλογα υγειονομικά μέτρα. Εκτός από το ματς με την Μπαρτσελόνα και πιθανόν έναν – δύο ακόμα της Ατλέτικο, ο Σουάρες θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση με την Βραζιλία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.