Ο Λιούις Χάμιλτον αισιοδοξεί για τον τίτλο

Ο Λιούις Χάμιλτον εξέφρασε την άποψη ότι πλέον έχει τις απαραίτητες πληροφορίες για να μπορεί να πει ότι βρίσκεται στο κυνήγι του τίτλου.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes στο grand prix της Κίνας τερμάτισε στην τρίτη θέση για δεύτερη φορά μετά το grand prix  της Μαλαισίας, τονίζοντας πως η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.

«Προς το παρόν αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο κυνήγι του τίτλου. Όμως δεν επικεντρώνομαι σε αυτό επειδή ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Κοιτάξτε τον Ρόσμπεργκ, ο οποίος εγκατέλειψε με πρόβλημα στο μονοθέσιο, αυτό μπορεί να συμβεί και σε μένα οποιαδήποτε στιγμή, ωστόσο προσεύχομαι για να μην γίνει αυτό», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πρόοδο που έχουμε κάνει. Το να είμαστε απογοητευμένοι με την τρίτη θέση δηλώνει ότι είμαστε σε μία πολύ κατάσταση. Το γκραν πρι της Κίνας ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς. Σίγουρα θα ήθελα να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι όσο η Ferrari. Ίσως αν δεν είχα κάποια θέματα με την μπροστινή αεροτομή να μπορούσα να προσπεράσω τη Lotus του Ραϊκόνεν».

Ο Χάμιλτον βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος των πιλότων, απέχοντας μόλις 12 βαθμούς από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Σεμπάστιαν Φέτελ.