Ο λαός θέλει σε όλα πλήρη διαφάνεια ..

Τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΔΗΣΥ, ΕΔΕΚ, ΑΚΕΛ και ΕΥΡΩΚΟ συμφώνησαν να μην παρουσιαστεί ενώπιον της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής, ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας για το πολύκρότο θέμα του “Ταμείου Αλληλεγγύης”.

Ο μόνος που διαφώνησε και το βροντοφώναξε είναι το Κίνημα των Οικολόγων με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Περδίκη. Κάποιος βουλευτής του ΑΚΕΛ μάλιστα απείλησε ότι εάν κλητευθεί ο Χριστόφιας τότε το ίδιο πρέπει να γίνει και με τους πρώην προέδρους της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη και  Γιώργο Βασιλείου.

Εμείς λέμε ήταν λάθος η απόφαση αυτή από πλευράς ΔΗΚΟ – ΔΗΣΥ  και ειδικά από το κυβερνών κόμμα. Απειλούν με τα επί εποχής του χρηματιστηρίου οι κύριοι του ΑΚΕΛ.

Τότε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ήταν πρόεδρος του ΔΗΣΥ και δεν δίστασε να τα βάλει με το προεδρικό και τον ίδιο τον τότε πρόεδρο Γλαύκο Κληρίδη.

Τι έχει να φοβηθεί ο Νίκαρος; Τίποτα δεν τον αγγίζει , άρα όλα πρέπει να βγουν στη φόρα και να πληροφορηθεί ο κυπριακός λαός  για τα 5 χρόνια της ολικής οικονομικής καταστροφής που προέκυψαν από το τέως πρόεδρο Χριστόφια.

Είναι μεγάλο το κακό που έγινε Πρόεδρε και ο Κυπριακός λαός απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια και όχι να υπάρχει συσκότιση αντί διαφάνεια..