Ο Κώστας Λαλιώτης επιστρέφει στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Μία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα έχει και ο Κώστας Λαλιώτης, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Σημαντική δόση παλαιού ΠΑΣΟΚ περιέχει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που θα παρουσιαστεί σήμερα σε κοινή εκδήλωση, στην οποία θα παραστούν οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Θέση στο Επικρατείας έχει και ο Κώστας Λαλιώτης, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και εκ των στενότατων συνεργατών της Φώφης Γεννηματά στην προεκλογική περίοδο. Πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους πολιτικούς, με μακρά πορεία και έργο, παρά τις κατά καιρούς αδικαιολόγητες επιθέσεις που έχει δεχθεί, ενώ βρίσκεται στις πρώτες επάλξεις της μάχης χωρίς να αναζητά επωνύμως κάποιο ρόλο.

Από τη νεότερη γενιά του ΠΑΣΟΚ ξεχωρίζει η Χαριτίνη Καρακωστάκη και από τη ΔΗΜΑΡ ο Νίκος Τσούκαλης. Εκτός απροόπτου, στο ψηφοδέλτιο θα περιλαμβάνονται ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αναπήρων Γιάννης Βαρδακαστάνης, ο καθηγητής Ξεν. Κοντιάδης, ο Σπ. Γαρυφάλλης, η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και η Μαρία Παπουτσάκη.