Ο κόσμος χάνει τα σπίτια του και οι λιμουζίνες μας «εμάραναν»….

Οι πλειστηριασμοί έχουν αρχίσει εδώ και καιρό. Πολύς κόσμος κινδυνεύει να χάσει τα σπίτια του  και ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας. Η ανεργία είναι ακόμη σε υψηλά επίπεδα και αρκετές χιλιάδες συμπατριώτες μας είναι άνεργοι και ζούν με τα απαραίτητα που μπορεί να προσφέρει το ΕΕΕ.

Μετά την οικονομική κατρακύλα της οικονομίας το 2013  παρά τις μεγαλεπήβολες δηλώσεις η οικονομία δεν έχει ανακάμψει πλήρως.

Και όμως, το Υπουργείο Οικονομικών ζήτησε από τη Βουλή αποδέσμευση ποσού ύψους €3,5 εκατ. με στόχο την αγορά καινούργιων υπηρεσιακών οχημάτων, διαφόρων τύπων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται 20 κρατικές λιμουζίνες με κόστος €700.000.

Το 2016 αγοράστηκαν 20 καινούργιες λιμουζίνες, οι οποίες αντικατέστησαν τις υφιστάμενες που χρησιμοποιούσαν οι υπουργοί.

Οι καινούργιες λιμουζίνες προορίζονται να αντικαταστήσουν τις υφιστάμενες λιμουζίνες που χρησιμοποιούν οι επίτροποι, οι γενικοί διευθυντές υπουργείων και παράλληλα, να καλύψουν νέες ανάγκες όπως αυτές των υφυπουργών.

Δεν νομίζετε κύριοι αρμόδιοι, ότι είναι καιρός να βγείτε και λίγο έξω από τα γραφεία σας να δείτε πως ζει και ο υπόλοιπος κόσμος;

Να δείτε λίγο τον κόσμο που υποφέρει. Πόσες οικογένειες υπάρχουν που δεν μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους τα απαραίτητα·

Πόσα παιδιά ζουν σε άθλιες συνθήκες. Διερωτήθηκε κανείς;

Ας αναλογιστούν το βάρος της ευθύνης τους οι αρμόδιοι και ας μην προκαλούν.

Και είναι σίγουρα προκλητικό να βάζουν σε προτεραιότητα τις λιμουζίνες από τη στιγμή που υπάρχουν άμεσες ανάγκες για ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και πολλά άλλα…..

Έλεος πια σε αυτό το τόπο…

Η μεγαλομανία θα μας φάει….