Ο Κοντίδης κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της ISAF

Ο Κύπριος Ιστιοπλόος Παύλος Κοντίδης  κατέγραψε το Σάββατο άλλη μια μεγάλη διεθνή επιτυχέστατο ενεργητικό του. Επιτυχία που αντανακλά σε όλο το οικοδόμημα της κυπριακής Ιστιοπλοΐας, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Ο Κύπριος Ολυμπιονίκης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ISAF) που άρχισε την περασμένη Τρίτη και τέλειωσε σήμερα στο Τσινγκντάο στην Κίνα.

Στη σημερινή διαδρομή των μεταλλίων, όπου έκανε την προσπάθεια για το χρυσό μετάλλιο, αφού το αργυρό ήταν εξασφαλισμένο από χθες, κατέκτησε τη δέκατη θέση και πήρε τη δεύτερη στη γενική κατάταξη. Νικητής ήταν ο Κροάτης Τόντσι Στιπάνοβιτς, που στη διαδρομή των μεταλλίων πήρε την όγδοη θέση. Τρίτος κατατάγηκε ο Αυστραλός Τομ Μπάρτον.

Καθ` όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης ο Κύπριος πρωταθλητής επέδειξε ψηλό αγωνιστικό επίπεδο, αυτοσυγκέντρωση και σταθερότητα, δρέποντας δικαίως τους καρπούς της προσπάθειας του.

Επίσης, ο Παύλος Κοντίδης με τη νέα του επιτυχία πιστοποίησε για πολλοστή φορά την περίοπτη του θέση στην ελίτ της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας. Στο ίδιο μέρος, στον ίδιο θεσμό, ο Κύπριος πρωταθλητής, ένα χρόνο πριν είχε πάρει και πάλι την ίδια θέση.

Ο Παύλος Κοντίδης επιστρέφει στην Κύπρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.