Ο Κοβάσεβιτς “σκανάρει” Σκέποβιτς

Ο διεθνής φορ της Παρτιζάν, Μάρκο Σκέποβιτς, αποτελεί τον βασικό… στόχο του Ντάρκο Κοβάσεβιτς για το παιχνίδι της Κροατίας με την Σερβία το οποίο θα δει από κοντά. Βλέπουν και άλλα ματς στο λιμάνι.

Ο 21χρονος παίκτης της Παρτιζάν, για τον οποίο έχετε διαβάσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα στο Gazzetta συνεχίζει να είναι στην λίστα του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι, όπως παραμένουν και άλλοι νεαροί παίκτες από την γειτονική χώρα. Αυτό δεν σημαίνει πως επειδή ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα επικεντρωθεί στον Μάρκο Σκέποβιτς δεν θα δει άλλους παίκτες. Σημειωτέον για τον Σκέποβιτς θα υπάρχουν στο γήπεδο και “κατάσκοποι” από άλλους συλλόγους από την Ευρώπη.

Ο Σέρβος αρχισκάουτερ των πρωταθλητών Ελλάδας θα… σκανάρει παίκτες (κυρίως μικρούς σε ηλικία) και από την Σερβία και από την Κροατία. Αναμφίβολα από την στιγμή που θα παίξει -κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί- θα ελέγξει εξονυχιστικά και το πως θα αγωνιστεί ο Λιούμπομιρ Φέισα. Ας μην ξεχνάμε πως οι πληροφορίες θέλουν σκάουτερ από χώρες όπως η Γερμανία να δίνουν το παρών στην Κροατία για λογαριασμό του. Με άλλα λόγια ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα έχει ευχέρεια να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα αλλά και να καταλήξει σε ποδοσφαιριστές για τους οποίους εν συνεχεία θα υπάρξει συζήτηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες θα έχουν το… νου τους και σε άλλα διεθνή παιχνίδια. Έμφαση θα δοθεί στα εξής ματς: Βοσνία-Ελλάδα, Ουγγαρία-Ρουμανία, Ισπανία-Φινλανδία, Β. Ιρλανδία-Ρωσία, Ισραήλ-Πορτογαλία (κυρίως ελέω της παρουσίας παικτών του Ολυμπιακού) ενώ κάποιες πηγές έκαναν λόγο και για τα Πολωνία-Ουκρανία και Τσεχία-Δανία.
gazzetta