Ο Κιττής με το μόνιμο “σκατί” σακκάκι στην Αθήνα !!!

Μήπως είπε κανείς ότι του πάει το χρώμα; Η μήπως θέλει να μας αποδείξει ότι δεν έχει χρήματα να αγοράσει άλλο και κυκλοφορεί μονίμως με ένα “σκατί” σακκάκι ;

Ο διορισμένος πρόεδρος της Cyta από τον τέως “κουμουνιστή” πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, κατέφθασε τη Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο πολυτελές ξενοδοχείο Χίλτον της Αθήνας φορώντας βέβαια το “σκατί” σακάκι….

Χωρίς  να χάσει καιρό συγκάλεσε συνεδρίαση στο vip του Χίλτιν με στενούς του συνεργάτες της Cytahellas…. Το ταξιδάκι του Στάθη Κιττή ήταν διήμερο και επέστρεψε στη Κύπρο χθες….

Φαίνεται δεν έχει καταλάβει ακόμα ο Στάθης Κιττής ότι είναι παρελθόν για τη Cyta και ξέχασε ότι έχει δώσει διαβεβαίωση στο πρόεδρο Αναστασιάδη ότι από τον Οκτώβριο δεν θα βρίσκεται πλέον στο τιμόνι της Cyta.

Φυσικά δεν είναι ότι  κάνει  χάρη στη κυπριακή δημοκρατία.  Μας αδειάζει τη γωνιά γιατί με τα ποινικά σκάνδαλα που υπάρχουν  στην ΑΤΗΚ είναι μονόδρομος πλέον το θέμα της παραίτησης του. Με όλα αυτά τα σκάνδαλα για το γνωστό θέμα της Δρομολαξιάς σίγουρα κάποιοι θα πάνε φυλακή και δεν τον έπαιρνε άλλο το Κιττή να βρίσκεται στη προεδρία. Καιρός είναι να πάει στο σπίτι του….

Ας μη ξεχνάμε εξάλλου και τις τεράστιες ζημιές εκατομμυρίων της Cytahellas.

Η Λαιμητόμος είχε ασχοληθεί εδώ και περίπου ένα χρόνο με την υπόθεση Κιττή και για το ότι έπρεπε να γίνουν ποινικές έρευνες στη Cyta αλλά η τέως κυβέρνηση Χριστόφια τους προστάτευε…

Τώρα όμως με τη νέα κυβέρνηση όλοι οι ένοχοι θα καθήσουν στο σκαμνί.