Ο Κιμ ξόδεψε 3,2 εκατ. ευρώ σε σέξι εσώρουχα για τις νεαρές παρθένες που τον διασκεδάζουν!

Λέγεται πως η παραγγελία αυτή είναι για την περίφημη «Μονάδα Ευχαρίστησης», ομάδα κοριτσιών που εντοπίζονται, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ακόμα και στα σχολεία τους κι ακόμα και σε ηλικία 13 ετών…

Δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τις πληροφορίες και τις «ειδήσεις» που κυκλοφορούν στον δυτικό κόσμο σχετικά με τη Βόρεια Κορέα και τον ηγέτη της Κιμ Γιονγκ Ουν.

Όπως γράφει πάντως η εφημερίδα Sun, επικαλούμενο το Trade Map, ο νεαρός ηγέτης με την πρωτότυπο κόμη ξόδεψε πέρσι περίπου 3,2 εκατομμύρια ευρώ σε σέξι εσώρουχα για την ομάδα των νεαρών παρθένων που επιφορτίζονται με την υποχρέωση να «διασκεδάσουν» τον ίδιο και τους φίλους του. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε την παραγγελία από την Κίνα ξοδεύοντας ποσό διπλάσιο από την προηγούμενη χρονιά. Λέγεται πως η παραγγελία αυτή είναι για την περίφημη «Μονάδα Ευχαρίστησης», ομάδα κοριτσιών που εντοπίζονται, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ακόμα και στα σχολεία τους κι ακόμα και σε ηλικία 13 ετών, υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις για να ελεγχθεί πως δεν έχουν καμία σεξουαλική εμπειρία και υποχρεώνονται να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ορέξεις του.

Άνθρωποι που έχουν αποδράσει από την περίκλειστη χώρα έχουν περιγράψει σεξ πάρτι με πολύ αλκοόλ, κατά τα οποία οι γυναίκες υποβάλλονται σε ξύρισμα στα γεννητικά όργανα αν χάσουν στα παιχνίδια.

Τα στοιχεία από τον οργανισμό ανάλυσης αγοράς και έρευνας Trade Map δημοσιοποιούνται έπειτα από άλλη έκθεση που κάνει λόγο για έξοδα εκατομμυρίων από τον Βορειοκορεάτη ηγέτη σε σαμπάνιες, άλογα και καλλυντικά.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, όπως σημειώνει η Daily Mail, δύο εκατομμύρια άνθρωποι αγωνίζονται να επιβιώσουν στη Βόρεια Κορέα. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ωστόσο εμφανίζεται να ξοδεύει μια περιουσία σε σαμπάνιες, καλά κρασιά, σοκολάτες και ελβετικά τυριά.

Πέρσι, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης ξόδεψε περίπου 38 εκατομμύρια ευρώ για αγάλματα του ίδιου, του πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ιλ και του παππού του Κιμ Ιλ Σουνγκ.

Το 2015 ο Κιμ είχε κάνει εισαγωγές ύψους σχεδόν 6,4 εκατομμυρίων ευρώ από γερμανικές εταιρείες- κρασιά, αλκοολούχα ποτά, σαμπάνιες και μπύρες, αρώματα, αποσμητικά, καλλυντικά και προϊόντα φροντίδας μαλλιών.

Ξοδεύτηκαν επίσης 67.000 ευρώ σε ρολόγια από την Ελβετία, 78.000 ευρώ σε τυριά, ποσό που πλησιάζει τα δύο εκατομμύρια για… ομπρέλες από την Κίνα, πάνω από οκτώ εκατομμύρια για πιπέρι και σχεδόν τρία εκατομμύρια για εξοπλισμό γυμναστηρίου.