Ο Κάνιε Γουέστ αποφάσισε να δώσει το διαζύγιο στην Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν πέρασε μία αρκετά δύσκολη περίοδο με τον Κάνιε Γουέστ, αφού εκείνος ήθελε να ακυρώσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Ο τραγουδιστής φαίνεται να έχει αλλάξει γνώμη, αφού σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του στο Hollywood Unlocked, επισπεύδει τις διαδικασίες του νόμιμου χωρισμού του από τη διάσημη τηλεπερσόνα.

Οι δυο τους δεν θα εμφανιστούν στο δικαστήριο και θα λύσουν το ζήτημα, μέσω των δικηγόρων, που τους αντιπροσωπεύουν.

Η Καρντάσιαν έχει ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Κάνιε και ότι δεν πιστεύει πως θα υπάρξει κάποια συμφιλίωση στο μέλλον.

Η νέα της σχέση με τον Πιτ Ντέιβιντσον, στοχοποιήθηκε αρκετά από τον Κάνιε Γουέστ και η Καρντάσιαν εξομολογήθηκε, ότι ο πρώην σύζυγός της, της προκαλεί συναισθηματική δυσφορία, σχετικά με τα όσα έλεγε για το διαζύγιό τους.

«Θέλω πολύ να χωρίσω. Ζήτησα από τον Κάνιε να κρατήσει μυστικό το διαζύγιό μας, αλλά δεν το έκανε. Ο Κάνιε δημοσιεύει πολλή παραπληροφόρηση σχετικά με τα ιδιωτικά οικογενειακά μας θέματα και τη συνανατροφή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που έχει δημιουργήσει συναισθηματική δυσφορία», είχε πει η Κιμ.

Ο Ye όπως θέλει να αποκαλείται πλέον ο ράπερ, αρχικά αντιτάχθηκε στο αίτημά της, ισχυριζόμενος, ότι δεν ήθελε η Kim να μεταφέρει περιουσιακά στοιχεία, ενώ παρουσίασε και μία σειρά από άλλες δικαιολογίες. Η τηλεπερσόνα τόνισε με τη σειρά της, ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει κράτησε χωριστά τα περιουσιακά τους στοιχεία, τα οποία απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου. Αυτό σημαίνει, ότι δεν μένουν σημαντικά προβλήματα άλυτα, που θα εμπόδιζαν τη διαδικασία του διαζυγίου.

Την Τρίτη, ο Κάνιε απέλυσε τον δικηγόρο του και προσέλαβε μια νέα δικηγόρο, η οποία μπόρεσε να πετύχει ένα διακανονισμό 100 εκατομμυρίων δολαρίων για τον πελάτη της.

Ανεξάρτητα από αυτό, ο Γουέστ συμφώνησε εν τέλει, να επιτρέψει στην Κιμ, να προχωρήσει στη ζωή της, δηλώνοντας στο Hollywood Unlocked: «Έχω ζητήσει από την ομάδα μου να επισπεύσει τη λύση του γάμου μου με την Κιμ, ώστε να μπορέσω να δώσω όλη μου την προσοχή στα όμορφα παιδιά μας».

Η δήλωση απέχει πολύ από τις δημόσιες παρατηρήσεις και τις αναρτήσεις στο Instagram που έκανε τις τελευταίες δύο εβδομάδες – συμπεριλαμβανομένων και των απειλών κατά του Πιτ, όποτε μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί τελικά η ιστορία.