Ο θρύλος του tango στην Αθήνα

O θρύλος του tango Juan Carlos Caceres έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου για μια live εμφάνιση στο Gazarte. Ο Juan Carlos Caceres με δύο ακόμα μουσικούς συνοδοιπόρους, περιοδεύουν σε όλο τον κόσμο ως Tango Negro Trio και μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε μαζί τις ισχυρές μουσικές ρίζες του Tango.
Ένα ταξίδι εντυπωσιακό, ρυθμικό, με πολλές εναλλαγές, αφού μέχρι το τέλος του ταξιδιού αυτού θα έχουμε γνωρίσει τί σημαίνει: Murga, Αργεντίνικη Milonga, Candombe και Habanera αλλά και την black soul του tango που τείνει να εξαφανιστεί στην Αργεντινή.
Ο Juan Carlos Caceres αποκαλούμενος και “Paolo Conte της Νοτίου Αμερικής” (όπως και εκείνος δεν είχε αρχίσει την καριέρα του πριν την ηλικία των 50 ετών), γεννήθηκε στο Buenos Aires το 1936 και έζησε στο Παρίσι από το 1968. Τραγουδιστής, πιανίστας, συνθέτης, ζωγράφος, είναι ένας από τους ελάχιστους μουσικούς που έχει κάνει έρευνα για τις μαύρες ρίζες του tango και της πολύπλοκης σχέσης του με τους αφρικανικούς και λατινικούς ήχους και ρυθμούς. Ήταν ο πρώτος πρεσβευτής της jazz στην χώρα του tango και στην συνέχεια μετέφερε τον ήχο του σε όλη την Ευρώπη.
Στο Gazarte λοιπόν το επόμενο ραντεβού του Caceres με την παρέα του, ως Tango Negro Trio. Στις 26 Οκτωβρίου live στην Αθήνα θα τραγουδήσουν, θα παίξουν και θα χρωματίσουν τις ρίζες του τάνγκο με το πραγματικό τους χρώμα: το μαύρο.

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22.00

Τιμές εισιτηρίων
A ζώνη: 20€
Β ζώνη: 15€
Όρθιοι: 10€