“Ο ηγέτης όταν λέει “παραιτούμαι”, φεύγει.”

Από τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ, ο λόγος που συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια και δημοσιότητα ήταν αυτός του βουλευτή Γιάννη Πανούση. Ευθέως επιτέθηκε φραστικά στον αρχηγό του κόμματος Φώτη Κουβέλη, ενώ απάντησε και σε όλα όσα έχουν κατά καιρούς ειπωθεί για… “φλερτ” με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο αρχηγός διαλέγει τη μοίρα του και δεν τη βάζει σε ψηφοφορία για να παρασύρει όλο το κόμμα”, υποστήριξε ο κος Πανούσης και συνέχισε: ” Φώτη, εσύ το διάλεξες με την επιλογή σου. Ο ηγέτης όταν λέει “παρατούμαι”, φεύγει. Δεν παραιτείται και ξεπαραιτείται. Ο πραγματικός ηγέτης ξέρει να ζητάει συγγνώμη και να φεύγει. Δεν μπορεί να έχει συμμετοχή στο 6,2% και καμία στο 1,3%. Αλλιώς μένει μόνος, άμοιρος και μοιραίος».

 Σχετικά με τις φήμες περί προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ, ο κος Πανούσης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στα “παπαγαλάκια” της Αγίου Κωνσταντίνου έχω να πω ότι μετά τη ΔΗΜΑΡ, θα πάω σπίτι μου».

Τώρα ως προς το πρώτο σκέλος των τοποθετήσεών του,  ένα δίκιο το έχει ο κος Πανούσης… Ως προ το δεύτερο, ο χρόνος θα δείξει. Πολλοί άλλωστε είναι αυτοί που αμφισβήτησαν ή αρνήθηκαν φήμες και στη συνέχεια τις επιβεβαίωσαν.