Ο Ε/κ σύζυγος, εντόπισε μέσα σε λίμνη αίματος το 12χρονο αγόρι

Σοκ ανά το παγκύπριο έχει προκαλέσει η ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα σε διαμέρισμα στο Γέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ελληνοκύπριος πατέρας προσπαθούσε από το πρωί να επικοινωνήσει μαζί τους και όταν σχόλασε από τη δουλειά του, προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμα  αλλά βρήκε τη πόρτα κλειδωμένη.

Ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία ανταποκρίθηκε για άνοιγμα της πόρτας και όταν μπήκε στο διαμέρισμα αντίκρυσε το φρικτό θέαμα.

Το νεκρό αγοράκι μέσα σε λίμνη αίματος δίπλα από τη τραυματισμένη μητέρα του…

Στο σημείο έσπευσε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος και μέλη του Τμήματος, προκειμένου να διενεργήσουν έρευνες στη σκηνή του στυγερού εγκλήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι  η μητέρα η οποία είναι από το Καζακστάν, τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσκομείο από το οποίο τις τελευταίες ώρες πήρε εξιτήριο.

Η παιδοκτόνος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς φέρει τραύμα στο λαιμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της περιγράφεται ως σοβαρή.

Στη σκηνή κλήθηκε και ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους κλήθηκε για τη νενομισμένη αυτοψία στη σορό του άτυχου παιδιού.