Ο εκκεντρικός Τούρκος χασάπης Νουσρέτ έφυγε από τη Μύκονο – Τι πήρε μαζί του… (Photo)

Ποιο θα μπορούσε να είναι για τον Νουσρέτ το πολυτιμότερο αντικείμενο που είχε μαζί του κατά τη διάρκεια της τρίμηνης παραμονής του στη Μύκονο;
Μπορείτε να φανταστείτε ό,τι θέλετε αλλά η πραγματικότητα θα σας διαψεύσει. Το αγαπημένο του αντικείμενο ήταν μια πέτρα!

Καταρχάς, να επισημάνουμε ότι ο Τούρκος χασάπης προς έκπληξη αρκετών κατάφερε να “αναστήσει” ένα μαγαζί, το πρώην Casa Tu, που δεν κατάφερε πέρυσι να αποδώσει τα αναμενόμενα και να το μεταμορφώσει σε μια ένα πραγματικό κοφτήριο χρήματος, όντας κάθε μέρα γεμάτο με δεκάδες πελάτες στην αναμονή που περίμεναν αδιαμαρτύρητα να καθίσουν σε ένα από τα τραπέζια του εστιατορίου.

Διάσημοι και λιγότερο διάσημοι, αναγνωρίσιμοι και λιγότερο αναγνωρίσιμοι, Έλληνες και ξένοι έκαναν το πέρασμα τους τουλάχιστον από μια φορά ο καθένας, αποδίδοντας τα εύσημα στον Τούρκο που φαίνεται να γνωρίζει απ’ έξω και ανακατωτά τους κανόνες του digital marketing. Θυμάμαι,ότι την πρώτη φορά που είχαμε γνωριστεί κυνηγώντας τον για μια συνέντευξη, είχε πει ότι δεν χρειαζόταν να πει κάτι στον Τύπο για να διαφημίσει το μαγαζί του, αφού μια χαρά τα καταφέρνει και μόνος του από το Instagram. Και το εννοούσε. Κάθε μέρα λοιπόν τροφοδοτούσε τους 23,2 εκατ. ακολουθους του με απίθανες ιστορίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, είτε από την καθημερινότητα στο εστιατόριο βγάζοντας σελφι με τους πελάτες του, είτε τα πρωινά, όπου γυμναζόταν σα να ήταν ο Ρόκυ Μπαλμπόα πριν τα γυρίσματα της ομώνυμης ταινίας.

Κάθε πρωί λοιπόν ο Νουσρέτ ανέβαινε στο μαγαζί, αφενός για να επιθεωρήσει την καταστάση ως καλό αφεντικό κι αφετέρου για να γυμναστεί με την …αγαπημένη του μυκονιάτικη πέτρα, βάρους άνω των 20 κιλών. Την εντόπισε στον περιβάλλοντα χώρο της επιχείρησης του και έκτοτε έγινε το απόλυτο εργαλείο εκγύμνασης του. Με τη πέτρα εκτελούσε άρσεις, βαθιά καθίσματα, ακόμη και πους απς με στήριξη τη πτέρα, καθώς και πιέσεις στήθους. Όταν τον είχαμε ρωτήσει, ποιο είναι το μυστικό που τον κρατά σε άψογη φόρμα, εκείνος είχε απαντήσει γελώντας πως “τρώει πολύ κρέας”, αν κι αυτό από μονο του δεν φτάνει για να αποκτήσει κανείς τους εξωφρενικά γραμμωμένους κοιλιακούς του.