Ο διακεκριμένος αστρολόγος Χρήστος Άρχος σύντομα κοντά σας

O διακεκριμένος αστρολόγος Χρήστος Άρχος από την ερχόμενη εβδομάδα θα ενημερώνει τους αναγνώστες μας με  διάφορα άρθρα αστρολογίας που άλλοτε θα έχουν να κάνουν με προβλέψεις αλλά και άστρολογικά άρθρα γενικού ενδιαφεροντος.

Επίσης θα ενημερώνει με διάφορα επιστημονικά  νέα και άρθρα τα οποία  αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις από το προσωπικό – ερωτικό κομμάτι μέχρι και τις επαγγελματικές σχέσεις.

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Χρήστος Άρχος Μ.Sc είναι Αστρολόγος , κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ψυχολογία. Επαγγελματίας αστρολόγος απο το 2003 με ενασχόληση με την αστρολογία πάνω απο 16 χρόνια, ασχολήθηκε εκτενώς με την ψυχολογική αστρολογία, συναστρία και σχέσεις αλλά και την προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων γύρω του.

Στο επίπεδο των ψυχολογικών του σπουδών απέκτησε δίπλωμα γνωστικο – συμπεριφοριστικού θεραπευτή C.Dip αλλά έχει εκπαιδευτεί στο NLP και στην Ψυχοσύνθεση. Πιστεύει ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα στη ζωή του να απελευθερωθεί και να αλλάξει τη ζωή του απο τις καταστάσεις που τον καταπιέζουν.

« Η αστρολογία είναι η ατραπός για την ανακάλυψη του πραγματικού μας εαυτού και ο δρόμος να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τη ζωή μας και να τη ζήσουμε».

Σύμβουλος πολλών ανθρώπων πρώτος εισήγαγε στην Ελλάδα το 2006 το 1ο τετραετές πρόγραμμα σπουδών αστρολογίας, ενώ απο το 2003 σαν Καθηγητής αστρολογίας έχει παρουσιάσει στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό πολλά σεμινάρια. Συνεργάτης πολλών site και περιοδικών ανά τον Κόσμο.. Είναι πρόεδρος του τμήματος έρευνας του VAF – Vaastu astrological foundation αλλά και editor του Om Times Magazine για το Humanity Healing Foundation στον τομέα της Αστρολογίας. Τέλος είναι Ιδρυτικό μέλος του 1ου συλλόγου αστρολόγων στην Ελλάδα.

ΕΡΕΥΝΑ:

Η έρευνα του κυρίου Άρχου έχει να κάνει με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, κοινωνική γνωσία, διαπροσωπικές σχέσεις, υπαρξιακά προβλήματα και ανθρώπινη προσωπικότητα.