Ο Γιάννης Κυπρής και το ΑΚΕΛ

Είχαμε ασχοληθεί σε παλαιότερα άρθρα μας για τη στήριξη του ΑΚΕΛ προς τον τέως Ν.2 της τράπεζας Κύπρου και μετέπειτα Ν.1, Γιάννη Κυπρή. (Γιατί το ΑΚΕΛ δεν ήθελε να φύγει ο Κυπρής;)

Όταν υποχρεώθηκε σε παραίτηση από τον  διοικητή της ΚΤ ο τότε διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Κύπρου Γιάννης Κυπρής, άρχισαν να πέφτουν “βροχή” τα τηλεφωνήματα από το ΑΚΕΛ και το γ.γ. του κόμματος άντρο Κυπριανού για να τον κρατήσουν στη θέση του….

Μέχρι και ο “μεγάλος” τηλεφωνούσε για να παραμείνει…

Διερωτηθήκαμε τότε, τι γίνεται και ένας Βαρωσιώτης Ανορθωσιάτης   ο ίδιος και τα παιδιά του με δεξιές καταβολές και έχει ανοικτούς δρόμους με το ΑΚΕΛ, ένα αριστερό κόμμα.

Τώρα ήρθε η ώρα όμως να λύσουμε την απορία μας και να μάθουμε όλη την αλήθεια από το τέως στέλεχος της τράπεζας Κύπρου, Νικόλα Καρυδά, ο οποίος καταθέτοντας στην ερευνητική επιτροπή ανέφερε ότι η στάση του Κυπρή προς το  ΑΚΕΛ ήταν θετική σε όλα κι έτσι προσέλαβε τη σύζυγο του γγ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού στο πολιτιστικό ίδρυμα της τράπεζας Κύπρου του οποίου ήταν πρόεδρος ο Κυπρής….

Μάλιστα η εν λόγω κυρία ήταν και σε ηλικία που κανονικά δεν θα έπρεπε να προσληφθεί και μάλιστα χωρίς να είναι σε γνώση η πρόσληψη αυτή ούτε του Ηλιάδη και ούτε του Αριστοδήμου….

Σιγά- σιγά βγαίνουν πολλές αλήθειες στη φόρα…..