Ο Βενιζέλος ετοιμάζεται για ανελέητο πόλεμο κατά του Παπανδρέου

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ετοιμάζεται για έναν ανελέητο πόλεμο με τον Γιώργο Παπανδρέου, από τη στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός θα εξαγγείλει την ίδρυση του νέου κόμματος.

Έτσι, εκπρόσωπος Τύπου στη θέση του Δημήτρη Καρύδη ορίζεται η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε επιθέσεις κατά του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ενώ υπήρξε και θύμα σεξιστικής επίθεσης από τον τότε γραμματέα Σωκράτη Ξυνίδη.

Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, εκπρόσωπος επικοινωνίας ορίζεται ο Γιάννης Δατσέρης, στενός φίλος του Ευάγγελου Βενιζέλου, που είχε ουσιαστικά απομακρυνθεί από τη Χαριλάου Τρικούπη λόγω αντιδράσεων που προκάλεσε άρθρο του για την ανάγκη διάλυσης και υπέρβασης του ΠΑΣΟΚ. Ο Γ. Δατσέρης υπήρξε εκπρόσωπος Τύπου και το 2007, την περίοδο της μεγάλης αντιπαράθεσης του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην πρωθυπουργός , πάντως , αναμένεται να ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματός του την Παρασκευή, γεγονός που θα αποτελέσει το εναρκτήριο λάκτισμα για να περάσει στο προσκήνιο ο ανελέητος πόλεμος που επικρατεί στο παρασκήνιο εδώ και χρόνια (και σίγουρα πάντως το τελευταίο διάστημα) μεταξύ «βενιζελικών» και «παπανδρεϊκών»…