Ο Α.Νεοφύτου ο πολίτης έχει να επιλέξει μεταξύ του ΑΚΕΛικού Σ.Μαλά και του Ν.Αναστασιάδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου, αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, απάντησε σε όσα λέχθηκαν από την πλευρά Σ.Μαλά, με δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις πιέσεις του Σοσιαλδημοκράτη ανθυποψήφιου της Μέρκελ για την Καγκελαρία, Πέερ Στάινμπρουκ, ο οποίος ζήτησε περισσότερες πιέσεις προς την Κύπρο για να μπορέσουν οι Σοσιαλδημοκράτες να στηρίξουν τη διάσωση της, λέγοντας πως εφόσον ο κ.Μαλάς έχει την στήριξη των Ευρωπαίων Σοσιακδημοκρατών: “Επειδή για όλους μας το πρώτιστο είναι η διάσωση της οικονομίας μας και του τόπου μας, μετά τη χθεσινή στήριξη της υποψηφιότητας Μαλά από τους Ευρωπαίους Σοσιολδημοκράτες, θα ήταν καλό όπως και αυτοί εντείνουν τις προσπάθειές τους προς τα συγγενικά τους κόμματα στον ευρωπαϊκό χώρο ώστε οι πιέσεις προς την Κύπρο να αποκλιμακωθούν”.

Επίπλεον συμφώνησε με το δίλημμα που έθεσε ο κ.Κυπριανού μεταξύ του ΑΚΕΛικού Σ.Μαλά και του Νίκου Αναστασιάδη τονίζοντας πως: “Ο κάθε πολίτης έχει να επιλέξει μεταξύ της συνέχισης των ΑΚΕΛικών πολιτικών της Κυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια που οδήγησαν τη χώρα στα σημερινά αδιέξοδα ή τον Νίκο Αναστασιάδη για να αλλάξουμε σελίδα και να δημιουργήσουμε προοπτική και ανάπτυξη. Το δίλημμα είναι απλό: συνέχιση των πολιτικών Χριστόφια, ή αλλαγή”.

Ενώ απάντησε και στα όσα λέχθηκαν από τον κ.Κατσουρίδη λέγοντας πως: “ο κ. Νίκος Κατσουρίδης προσπαθεί να μας πείσει πως ο ΑΚΕΛικός υποψήφιος που η ΚΕ του ΑΚΕΛ επέλεξε ως υποψήφιο, ο Υπουργός της Κυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια και ο υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ το 2011 είναι ανεξάρτητος” .