Ο απόηχος του “γαλλικού τύπου” Debate

Ένα debate “γαλλικού τύπου” το οποίο έδωσε την αφορμή για χιλιάδες σχόλια στο διαδίκτυο, αφενός για τις ατάκες που ακούσαμε και αφετέρου για το “ύφος” του Σταύρου Μαλά και τη χρήση tablet.

Καταρχάς διαφώνησαν με τους χρόνους με τον Νίκο Αναστασιάδη να διαμαρτύρεται και στη τελική η “μονομαχία” να ολοκληρωθεί περίπου μιή ώρα πριν από την καθορισμένη ώρα λήξης.

Η πρώτη ώρα της συζήτησης αφορούσε το Κυπριακό με τον όπου υπήρξαν έντονες διαφωνίες με τον Σταύρο Μαλά να μιλά σαν να ήταν παρόν στις συνομιλίες και να κατηγορεί τον Νίκο Αναστασιάδη ότι εξαιτίας της στρατηγικής που ακολούθησε η Τουρκία βγήκε κερδισμένη.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αντέδρασε έντονα και μάλιστα δήλωσε ότι  σήμερα θα δοθεί στη δημοσιότητα έγγραφο που διαψεύδει τον Σταύρο Μαλά.

Όσον αφορά το θέμα οικονομίας ο Σταύρος Μαλάς επικεντρώθηκε στους μισθούς των εργαζομένων, όπου ο Προέδρος Αναστασιάδης εκνευρισμένος  αντιπαραβάλλοντας τους δείκτες οικονομίας με αυτούς της διακυβέρνησης Χριστόφια τόνισε  ότι δεν δέχεται μαθήματα από ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτή.