Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Άιντραχτ για το Europa League

Με στόχο να αυξήσει τη βαθμολογική του συγκομιδή στον 6ο όμιλο του Europa League, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται απόψε στο ΓΣΠ την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 22:05 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ 2.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με προπόνηση στο ΓΣΠ. Δεν προέκυψαν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα και ο προπονητής της ομάδας Πάολο Σέρτζιο συμπεριέλαβε στην αποστολή τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Ούρκο Πάρντο, Διονύσης Χιώτης, Τάσος Κίσσας, Ζοάο Αμορίν, Κωστάκης Αρτυματάς, Μαρσέλο Ολιβέιρα, Τιάγκο Γκόμες, Σίλιαν Σέρινταν, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Μάριος Αντωνιάδης, Βινίσιους Ολιβέιρα, Μαρίνος Σατσιάς, Σελίμ Μπενασούρ, Πιέρος Σωτηρίου, Έσμαελ Γκονζάλβες, Νούνο Μοράις, Αρίθ Μπόρδα, Μάριο Σέρτζιο, Στάθης Αλωνεύτης, Έλντερ Καμπράλ.

«Κάθε αγώνας σε αυτή τη διοργάνωση είναι σημαντικός. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα στον όμιλο μας. Ξέρουμε πως η Αϊντραχτ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Προσπαθούμε να κάνουμε τους παίκτες να πιστέψουν και θα παλέψουμε για θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Τον αποψινό αγώνα στο ΓΣΠ θα διαιτητεύσει ο Ρουμάνος Alexandru Tudor. Βοηθοί διαιτητές ορίστηκαν οι Christian Nica και Aurel Onita, με πρόσθετους διαιτητές τους Ovidiu Hategan Christian Balaj και τέταρτο διαιτητή τον Octavian Sovre (όλοι από τη Ρουμανία).

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League με εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Άιντραχτ νίκησε με 3-0 εντός έδρας την Μπορντό και προηγείται στον όμιλο

Στον άλλο αποψινό αγώνα του ομίλου, επίσης στις 22:05, η Μπορντό υποδέχεται τη Μακάμπι.