Ο Αντσελότι στην Μπάγερν! Φεύγει ο Γκουαρντιόλα…

Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε: «Είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα έδωσε ο Γκουαρντιόλα στην ομάδα και ελπίζω να έχουμε μεγάλες επιτυχίες αυτή τη σεζόν. Με τον Αντσελότι, ο οποίος ένας ακόμη…

Όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του Γκουαρντιόλα όταν εκείνος ανακοινώθηκε από την Μπάγερν πριν τελειώσει η σεζόν με τον Χάινκες έτσι έγινε και τώρα.

Οι «βαυαροί» ανακοίνωσαν τον προπονητή που θα έχει στα χέρια του τις τύχες της ομάδας στη νέα σεζόν μετά την αποχώρηση του Γκουαρντιόλα.

Και αυτός είναι ο Κάρλο Αντσελότι, επιβεβαιώνοντας τα σχετικά ρεπορτάζ στη Γερμανία. Ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, ισχυρός άνδρας της ομάδας του Μονάχου με δήλωσή του στη Bild παραδέχθηκε ότι υπάρχει συμφωνία με τον ιταλό τεχνικό και πως σε εκείνον η διοίκηση θα δώσει τα «κλειδιά» της Μπάγερν από το καλοκαίρι.

«Είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα έδωσε ο Γκουαρντιόλα στην ομάδα και ελπίζω να έχουμε μεγάλες επιτυχίες αυτή τη σεζόν. Με τον Αντσελότι, ο οποίος ένας ακόμη αρκετά επιτυχημένος προπονητής έρχεται και πάλι στην Μπάγερν. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί του», τόνισε στη Bild.